Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Yıldırım, Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Gazetecileri Misafir Etti
 Tarih: 11-01-2024 11:05:52
Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.

Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya ile beraber bir grup gazeteciyi Ümraniye Tantavi Sosyal Tesisi’nde ağırladı.

Salim Çetinkaya, gazetecilik mesleğinin çok büyük sorumlulukları olduğunu ifade ederek, toplumun nabzını tutmak için gece gündüz koşturan gazetecilerin bir yandan da ekonomik zorluklar dahil çeşitli sıkıntılar yaşadıklarını söyledi.

 

 

Çetinkaya zor ve kutsal görev yapan gazetecilerin, Türkiye’nin gelişmesi, birlik ve bütünlüğün korunmasında büyük katkıları olduğuna işaret etti.

-‘’Bu aziz ve kadim şehri AK Parti hizmeti ile yeniden buluşturacağız’’-

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’un toplumun her kesiminden takdir ve teveccüh gördüğüne dikkat çeken Çetinkaya, ‘’31 Mart’ta bu aziz ve kadim şehri AK Parti hizmeti ile yeniden buluşturacağız’’ dedi.

Başkan İsmet Yıldırım da  sohbet sırasında gazetecilerden gelen soruları değerlendirdi.

Gazetecilerin toplumun gözü, kulağı ve sesi olarak önemli bir görevi yerine getirdiklerini dile getiren Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü:

‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde sizleri, fedakarlıkla, özveriyle ve cesaretle yerine getirdiğiniz bu kutsal görev için tebrik ediyorum. Haberin peşinden koşarak, toplumun nabzını tutuyorsunuz. Sorunları gündeme taşıyarak, çözüm süreçlerine katkı sağlıyorsunuz. Sizler, ilçemizin kültürel, sosyal ve ekonomik dinamiklerini doğru bir şekilde yansıtarak, yerel kimliğimize katkı sağlıyorsunuz. Gazetecilik mesleğini icra ederken maruz kaldığınız zorluklar, bize sadece kararlılığınızı değil, aynı zamanda tarafsızlık ilkesine olan bağlılığınızı da hatırlatıyor. Bu vesilesiyle, işine emek ve gönül veren siz değerli basın mensuplarımıza sağlık ve başarılarla dolu bir meslek hayatı diliyorum.”

25 sene önceki İstanbul ile şimdiki İstanbul arasında fiziki şartlar olarak çok ciddi iyi yönde farklar olduğunu bunu Türkiye için de aynı olduğunu dile getiren Yıldırım, Mart ayında yapılacak seçimlerde bütün adaylara başarılar diledi.

İsmet Yıldırım, ‘Vatandaş kim daha iyi hizmet şeklini ortaya koyduysa kim daha yakın olursa,  kim gönül belediyeciliği yaparsa onu seçmiş  olacak’’ dedi.

-‘’ Hizmet kervanını Martta yeniden kazanırız’’-

Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım, 20 yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde üst seviyede çalışan biri olarak, İstanbul’un son 5 yılda istenilen metropol hizmetini alamadığını gördüğünü ifade ederek, şunları kaydetti:

‘’Ben bunu teknik olarak söylüyorum, siyasi olarak söylemiyorum. Bu hizmeti tekrar İstanbul hak ediyor diye düşünüyorum. Çünkü İstanbul böyle palyatif tedbirlerle işte 20 tane kreş 30 tane başka bir şey yapmakla falan İstanbul’a hizmet olmuyor. Çünkü İstanbul 17 milyon. Türkiye’nin beşte biri. Ülkenin gelir vergisinin yüzde 50’sine, sanayisinin yüzde 45’ine sahip bir yer. Dünya metropolü bir yer. İstanbul başka hizmetler bekliyor. O hizmetler ulaşımdan tutun da teknolojiye kadar bir çok şeyi yapması lazım Diğer işler rutin işler zaten yapılacak. Belli bir seviyeye geldi. İstanbul aç olan bu hizmete inşallah yeniden kavuşacak. İstanbulumuza 24 saat çalışacak bir hizmet kervanının Martta yeniden kazanırız diye düşünüyorum.’’

Program gazetecilere günün anısına hediye verilmesi ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI