BAŞKAN YILDIRIM MİNİBÜSÇÜLERİ ZİYARET ETTİ

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI İSMET YILDIRIM: “FETRET DEVRİNİ ARTIK SONLANDIRALIM. 31 MART’TA AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ İSTANBUL’A İADE EDELİM”
 Tarih: 06-03-2024 17:22:55
BAŞKAN YILDIRIM MİNİBÜSÇÜLERİ ZİYARET ETTİ

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Minibüsçüler Esnaf Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yıldırım, ulaşım alanında daha konforlu bir hizmet için gayret sarf ettiklerini ifade etti.

Başkanı İsmet Yıldırım, ziyarette yaptığı konuşmada “Ümraniye’mizin en güzel mekanlarından birini minibüsçü kardeşlerimize verdik. Ümraniye’mize de bu yakışırdı. İnşallah İstanbul’a da yakışan hizmetleri görmek istiyoruz. Fetret devrini artık sonlandıralım. 31 Mart’ta AK Parti belediyeciliğini İstanbul’a iade edelim. Nerede kaldığımızı hep birlikte görmüş olacağız” dedi.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Minibüsçüler Odası Başkanı Nizam Sağlam da “Başkanımızın bu ziyareti esnafımıza vermiş olduğu önemi gösteriyor. Ziyareti, bizleri son derece mutlu etti. İsmet Başkanımıza Ümraniye’ye hizmetlerinden dolayı ve özellikle de bizlere minibüsçüler odasının yapımına katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Ziyarette İlçe Kaymakamı Abdülaziz Aydın ve İlçe Emniyet Müdürü Cenk Bal da bulundu.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI