BAŞKAN YILDIRIM VATANDAŞLARLA BULUŞTU

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI YILDIRIM: “İSTANBUL’UMUZU TEKRAR HAK ETTİĞİ HİZMETLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ”
 Tarih: 05-03-2024 12:53:55
BAŞKAN YILDIRIM VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Çamlık Parkı’nda vatandaşlarla buluştu. Katılımın yoğun olduğu programda çocuklar için birbirinden eğlenceli aktiviteler de düzenlendi.

Çamlık Mahallesi’nde bulunan parkta vatandaşlarla buluşan İsmet Yıldırım, talep ve önerileri dinledi. Çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısırın ikram edildiği programa AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya da katıldı.

35 MAHALLEDE DOKUNMADIĞIMIZ YER KALMADI

Başkan Yıldırım,  2019’dan beri çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"35 mahallede dokunmadığımız yer kalmadı. Çocuklarımızın yüzme havuzu yoktu. Şu an 5 havuzumuz var. 2 tane çok önemli millet bahçesi yaptık. Hedefimiz 5’e çıkarmak ve beşinci millet bahçemizi de buraya yapacağız. Gençler benden kahve istedi. Ben de söz verdim. 2 tanesini hizmete açtık, üçüncüsünü de açacağız. 15 liraya kahve içiyorlar.”

GENÇLERE NE YAPSAK AZDIR

Gençlere verdikleri sözleri de tuttuklarını dile getiren Yıldırım,  , “Üniversiteyi kazanan 3 bin çocuğumuza 7.500 lira para yardımı yaptık. İhtiyaç sahibi gençlerimize de 750 TL burs verdik. Onlara gezi organizasyonları düzenledik. Gençlere ne yapsak azdır. İleride Türkiye’yi yönetecek olan bu gençlerimizdir” diye konuştu.

İsmet Yıldırım, yaklaşan yerel seçimin önemine de dikkat çekerek, “31 Mart’ta İstanbul’u muradına erdirmek için sizden söz istiyoruz. İstanbul’umuzu tekrar hak ettiği hizmetlerine kavuşturacağız” dedi.

Mahalle sakinlerinden bir çocuğun Çamlık Parkı’na mescit yapmasını rica etmesi üzerine, Başkan Yıldırım, “Bu mahallemize inşallah bir lise ve parkımıza da bir mescit yapacağız”  diyerek söz verdi.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI