22 YIL SONRA İKİNCİ KEZ “EVET” DEDİLER

ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKANI ÇERKEZ, 22 YIL ÖNCE BOŞANAN ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI
 Tarih: 30-04-2024 13:56:02
22 YIL SONRA İKİNCİ KEZ “EVET” DEDİLER

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez 22 yıl önce boşanan ve hayatlarını tekrar birleştirmeye karar veren Şıkoğlu çiftinin nikahını kıydı.

Başkan Çerkez’e sosyal medya aracılığıyla ulaşan Şıkoğlu çiftinin kızları Tuğba Karabulut, ayrı olan anne ve babasını 22 yıl sonra birleştirdiklerini ve nikah tarihi aldıklarını ifade ederek, Çerkez’den nikah akdini gerçekleştirmesi isteğinde bulundu. Karabulut mesajında “Bu mutlu günümüzün sizinle taçlanmasını çok isteriz. Sürpriz yapmak istiyorum sizi davet ederek. Babam rahatsızlık geçirdi ve kalp ameliyatı oldu. Bakacak kimsesi yok, annem vesile oldu tekrar birleştiler ve mutlu olmalarını bu ikinci baharı yaşamalarını evlatları olarak çok istiyoruz “ ifadelerine yer verdi.

Tuğba Karabulut’la irtibata geçen ekipler, çiftin nikah akdi için başkanlık makamında organizasyon düzenledi. Başkan Çerkez Şıkoğlu çiftinin nikahını özel bir törenle kıydı. Törene, Şıkoğlu ailesinin çocukları ve torunları da katıldı.

MUTLU AİLELERİN HUZURU ÇEKMEKÖY’ÜN HALKINA YANSIYOR

Nikahta konuşan Başkan Çerkez, “ Mühim olan 22 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelerek birbirini kabul etmeleri ve mutlu olacaklarına karar vermeleri. Bize de bu yolda düşen, nikahlarını kıyarak mutlu olmalarına katkı sunmaktı. Çiftlerin mutlu olması torunlarına, çocuklarına, Çekmeköy’de halkın huzuruna ve rahatına yansıyor” şeklinde konuştu

İKİNCİ BAHARIN HEYECANINI YAŞIYORLAR

Eşiyle ikinci baharları için “evet” diyen Nuriye Cingiz Şıkoğlu, “ Tabii heyecanlıyım, ellerim titriyor. Nasip kısmet, bugünlere geldik. Eşim hastaydı hepimiz bir araya geldik yanında olmak istedim, “dedi.

Yıllar sonra eşiyle kavuşma heyecanı yaşayan Abdullah Şıkoğlu da, “Birbirimize kavuştuk, kalbimden ameliyat oldum. Bana yardımcı oldular. Buraya gelirken biraz heyecanlandım“ sözleriyle duygularını dile getirdi.

Şıkoğlu çiftinin kızları Tuğba Karabulut da anne ile babasının yıllar sonra yeniden evlenmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu vurgulayarak,  “İkisi de ‘Asla olmaz’ diyordu. Sonra bir hastalık vesile oldu, ‘olmaz’ dedikleri bir anda oldu. Bundan sonrasında inşallah birbirlerine destek olurlar’’ diye konuştu.  

Sosyal medya mesajına çok hızlı dönüş olduğunu anlayan Karabulut, Çekmeköy Belediye Başkanı Çerkez’e teşekkür etti.

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI