BAŞKAN YILDIRIM, SİİRTLİLERLE BULUŞTU

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI YILDIRIM, ÜMRANİYE SİİRTLİLER DERNEĞİ'NDEN DESTEK İSTEDİ
 Tarih: 05-03-2024 15:38:23
BAŞKAN YILDIRIM, SİİRTLİLERLE BULUŞTU

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Siirtliler Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Siirtlilerle buluşma programına İsmet Yıldırım’ın yanısıra, AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, AK Parti belediye meclis üyesi adayları ve Siirtliler katıldı.

Başkan İsmet Yıldırım burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Kardeşlerim belediyecilik denince akla AK Parti geliyor. Ben Ümraniye’de doğup büyüyen bir kardeşiniz olarak söylüyorum zamanında çok çileler çektik. 1994 yılında İstanbul ve Ümraniye ne haldeydi. Ama Allah’a hamdolsun 2002’den beri AK Parti belediyeciliği var. Hizmet var. Gerçek belediyecilik AK Parti belediyeciliğidir. 16 seçimdir Cumhurbaşkanımızın yanında duruyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Kıymetli kardeşlerim, 2019’da göreve geldiğimiz günden itibaren Ümraniye için çalıştık, çalışmaya da devam etmek istiyoruz. Sizlerden de bu konuda destek bekliyoruz. İstanbul'a son 5 yıldır yapılan hiç bir eser yok. İnşallah Murat Kurum Beyefendi'yle İstanbul muradına erer ve hizmetlerimiz artarak devam eder. Ümraniyeli bir kardeşiniz olarak beni de unutmayın.”

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI