YEREL SEÇİMLERE DOĞRU: AK PARTİ ÜMRANİYE

MURAT KURUM: ''ULAŞIMDA ÜNİVERSİTEYE GİDEN GENÇLERE YÜZDE 40 İNDİRİM YAPACAĞIZ''
 Tarih: 04-02-2024 23:32:05
YEREL SEÇİMLERE DOĞRU: AK PARTİ ÜMRANİYE

AK Parti İstanbul Büyükşehir Başkan (İBB)  Adayı Murat Kurum, üniversite öğrencilerine ulaşımda yüzde 40 indirim yapacaklarını bildirdi.

Murat Kurum, Ümraniye’de düzenlenen  “Gençlik Buluşması’’ etkinliğinde Ümraniyeli gençlerle bir araya geldi.

Belediye Başkanı ve AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım ile birlikte gençlerle buluşan Kurum, coşkuyla karşılandı.

YAKIN BİR ZAMANDA ÇOK ÖNEMLİ BİR MÜJDEYİ SİZLERLE PAYLAŞACAĞIZ. BUNU İLK DEFA ÜMRANİYE'DE SÖYLÜYORUM 

İBB Adayı Kurum, burada yaptığı konuşmada projeleri açıklamadan önce istişareler yaptıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"O istişareler çerçevesinde istiyoruz ki İstanbul'da eğitim gören bir gencimiz kendini güvenli, huzurlu hissederken aynı zamanda ekonomik anlamda da güçlü olsun, kendini her alanda yetiştirsin. Yakın bir zamanda çok önemli bir müjdeyi sizlerle paylaşacağız. Bunu ilk defa Ümraniye'de söylüyorum ama öyle güzel bir proje olacak ki hep birlikte sizlerin umutlarını inşa edeceğimiz ve orada her istediğinizi elde edebileceğiniz bir projemizi yakın bir zamanda sizlerle paylaşacağız. İstanbul'un 39 ilçesinde 100 bin paylaşımlı ofisi gençlere kazandıracağız. İşini kuran 100 bin gencimize 100 bin lira sermaye desteği sağlayacağız. Ulaşımda üniversiteye giden gençlere yüzde 40 indirim yapacağız ve yine üniversitelilere 10 bin lira burs vereceğiz. Her ay öğrenci evlerine 25 metreküp doğal gaz desteği de sağlayacağız. Gençlerimizin her alanda çok iyi yetişmesi gerekiyor.”

Konuşmaların ardında gençlerle müzik dinleyip halay çek .n ve farklı etkiinliklere katılan Kururm ve Yıldırım,  hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

Etkinliğe, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Çekerek ile çok sayıda genç katıldı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI