ÜMRANİYE’DE MAHALLEM FUTBOL TURNUVASI YAPILDI

23 MAHALLEDEN 268 SPORCU KATILDIĞI TURNUVADA KAZANANLARA ÖDÜLLERİNİ BELEDİYE BAŞKANI YILDIRIM, TAKDİM ETTİ
 Tarih: 05-02-2024 13:28:04
ÜMRANİYE’DE MAHALLEM FUTBOL TURNUVASI YAPILDI

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ve dostluk ve heyecan atmosferinde geçen Mahallem Futbol Turnuvası, sona erdi.

Final müsabakasını FIFA eski hakemlerinden Deniz Ateş Bitnel’in yönettiği turnuvada, dereceye giren mahalle takımlarına ödüllerini Başkan İsmet Yıldırım takdim etti.

Bu yıl ikinci kez düzenlenen Mahallem Futbol turnuvası kıran kıran müsabakalara sahne oldu. Turnuvaya 23 mahalleden 268 sporcu katıldı.

Tüm maçların Akademi Ümraniye Milet Bahçesi’nde oynandığı Mahallem Turnuvam turnuvasının final maçını, FIFA eski hakemlerinden Deniz Ateş Bitnel yönetti.

Aşağı Dudullu ve Atatürk Mahalleri arasında oldukça çekişmeli geçen final maçının galibi 1-0’lık skorla Atatürk Mahallesi oldu.

Turnuvanın sona ermesiyle futbolculara ödüllerini takdim eden Başkan İsmet Yıldırım, “Bugüne kadar ise 60 bine yakın sporcu yetiştirdik. İnşallah bu daha da artacaktır. Bu yıl ikinci kez düzenlediğimiz Mahallem Futbol Turnuvamıza gençler büyük ilgi gösterdi. Güzel bir turnuva oldu. İnşallah bu turnuvaların devamını yapacağız” diye konuştu.

Futbolun önemli ve ilgi gören bir spor dalı olduğunu vurgulayan Yıldırım, mahallerin bu turnuva vesilesiyle kaynaştığını söyledi.

Yıldırım, tüm takımlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ederek, şampiyon olan ve dereceye giren takımları da kutladı.

Turnuvada dereceye girenlere kupa ve madalya takdim edildi.  Ayrıca şampiyon olan Atatürk Mahallesi’ne 18.000 TL, ikinci olan Aşağı Dudullu Mahallesi’ne 14.000 TL , üçüncü olan Çakmak Mahallesi’ne 10.000 TL ve dördüncü olan Topağacı Mahallesine’de 5.000 TL değerinde hediye çeki verildi

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI