Tuzla Belediye Başkan Yazıcı ‘dan lise ziyareti

Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Yazıcı, öğrencilerle sohbet edip, sorularını cevaplandırdı
 Tarih: 18-10-2023 12:04:52
Tuzla Belediye Başkan Yazıcı ‘dan lise ziyareti

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, her pazartesi geleneksel hale getirdiği okul buluşmalarına Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek devam etti.

Bayrak töreninde öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okuyan Başkan Yazıcı, törenin ardından okuldaki öğretmenlerle bir süre sohbet ederek çocukların eğitiminde eksik kalan noktaları tamamlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Şadi Yazıcı, daha sonra lise öğrencileriyle ‘‘Nereden geldik, neredeyiz, nereye gidiyoruz’’ temalı bir sohbet gerçekleştirdi.

‘‘Okul- Kurum Geliştirme Buluşmaları’’ projesi kapsamında Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Yazıcı’ya Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır da eşlik etti. Bayrak töreninin ardından okuldaki başarılı öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi.

Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Başkan Yazıcı, daha sonra lise son sınıf öğrencileriyle ‘Nereden geldik, neredeyiz, nereye gidiyoruz’’ temalı bir sohbet gerçekleştirdi. Yaklaşık iki saat süren sohbet programında liseli öğrenciler, Başkan Yazıcı’ya sorular sordu.

Lise ziyaretinde öğretmenlerin sorunlarını ve önerilerini dinleyip, öğrenciler ile interaktif bir sohbet gerçekleştiren Tuzla Belediye Başkan Yazıcı, şunları kaydetti:

‘’Öğretmenlerimizle okulun fizik yapısı, ders programı, öğrenciler için sosyal kültürel gibi bütün alanlarda ne tür faaliyetlerde düzenleyebiliriz diye düşündük, konuştuk ve ona göre öneriler aldık. Ardından lise son sınıflarla iki saat süren soru cevap şeklinde interaktif bir program yaptık. Gençler çok güzel sorular sorarak bizi zorladı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunmaktan çok büyük keyif aldım. Gençlere başarılar diliyorum. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI