TAMER ÇAKIROĞLU’NDAN ‘YAZA MERHABA’ BULUŞMASI

Tuzla Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Tamer Çakıroğlu’nun gelenekselleşen ‘Yaza Merhaba’ buluşması kalabalık bir katılımla gerçekleşti.
 Tarih: 07-05-2023 15:05:38
TAMER ÇAKIROĞLU’NDAN ‘YAZA MERHABA’ BULUŞMASI

Tuzla Su Ürünleri Kooperatifi bahçesinde düzenlenen kahvaltılı programına MHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Hakan Çeçen, Kürşat Kaşıkçı, MHP İl Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayları Nevzat Ünlütürk, Şahin Gürz, Erdem Doğruer, Suat Altınkaynak, İlker Çakıroğlu. Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Talha Tayfur, MHP Tuzla İlçe Başkanı Arslan Ali Baş, Büyük Birlik Partisi Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Halit Yıldırım katılım sağladı.

Dostlarım ve ailemle yaza merhaba diyeceğiz…

Tuzla Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Tamer Çakıroğlu davetlilere yaptığı konuşmasındabir konuşma yaptı. Çakıroğlu, Tuzla için en iyi şeyleri yapmaya çalıştıklarını belirterek; “Kendimi bildim bileli sizlerleyim. Acı, tatlı her günümde yanımda olan sizlersiniz. 30 seneden bu yana merhaba ettiğim birlikte güldüğüm birlikte yas tuttuğum ama zorlukta mutlulukta ve her koşulda omuz omuza verdiğim biricik ailem yani sizler hoş geldiniz, iyi ki geldiniz efendim.

BİZ ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ

35 yıldan bu yana semtime, Tuzla’ya kendini adamış bir kardeşinizim. Nerede ise 6 yıldır buraya Su Ürünleri Kooperatifine mesaimi veriyorum. Dışarıda binlerce ailem var,  artık burada da öyle.  Öyle bağım öyle güçlü bağlarım ve ailem var.Burada yaklaşık 500 kişi çabalıyoruz. Her birinin çalışanları var. Onlar ve onların ekmek verdikleri ile birlikte Tuzla’da yaklaşık 40-50 bin nüfusumuz var. Anlayacağınız biz çok büyük bir aileyiz.

DOĞRU OLANI YAPMAYA GAYRET EDİYORUZ

Aynı sokakları, aynı havayı, aynı güneşi, aynı ülkeyi, aynı ülküyü, aynı tarihi, aynı önderi, aynı bayrağı paylaştığım gülüşümün de gözyaşlarımın da beraber olduğu siz değerli arkadaşlarım, dostlarım, kıymetli büyüklerim, kıymetli ailem. Kah balıkta, kah sporda, kah ticarette son olarak da hepinizin teşviki ve ısrarıyla belirli yollar aldık. Doğru olanı yapmaya ve aynı kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz.

ŞEREF VERDİNİZ

Hepiniz var olun, sağ olun birlikte olun ve hep birlikte güçlü olalım Tuzlamız için en iyi şeyleri yapmaya çalışalım, gayret gösterelim. İyi ki varsınız. İsmini sayamadığım büyüklerim, STK temsilcilerim, muhtarlarım, tek tek adını saymaya kalksam zaman yetmez… Hoş geldiniz sefalar getirdiniz efendim, şeref verdiniz efendim. Bu büyük ailemle ve siz değeri dostlarımla bir arada olmak büyük mutluluk. Hepinize katılımınız nedeniyle ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

 

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI