Fatih Sinan Yılmaz: Ataşehir'de Sınırları Aşacağız…

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Sinan Yılmaz yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hocası İmdat Kaya ve çok sayıda partili toplantıya katılarak Fatih Sinan’a destek verdi.
 Tarih: 17-12-2023 12:23:25
Fatih Sinan Yılmaz: Ataşehir'de Sınırları Aşacağız…

Uluslararası Akreditasyon Organizasyonu (ULAK) Başkanı Fatih Yılmaz, gerçekleştirdiği basın toplantısında, belediye başkan adaylığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hocası İmdat Kaya ve çok sayıda partili toplanıya katılarak Fatih Sinan’a destek verdi.

Birçok alanda yaptığı hayır işleriyle adından söz ettiren Fatih Sinan Yılmaz; “Ataşehir'i bir kez daha heba edemeyiz. Ataşehir konum itibariyle çok önemli bir ilçedir. Bu sefer Ataşehir’i inşallah aklayacağız” diyerek Belediye Başkanı seçildiği takdirde yapacağı hizmetleri tek tek anlattı.

 “Ataşehir mutlaka aklanacak”

Yılmaz, “Ataşehir’de gemi su almaya başlamış, göreceksiniz. Ataşehir mutlaka aklanacak. Bir bakıyorsunuz bir tane yardımcısı kalkmış gitmiş Çekmeköy’den aday olmaya çalışıyor, diğerleri başka başka işler peşinde. Gemi su almaya başladı, kendi içlerinde çözülme başladı” dedi.

“31 Mart’ta Ataşehir ‘Bay Bay Battal Diyecek”

Yılmaz; “Genel seçimlerden sonra halkın bu sefer de mevcut belediye başkanı Battal İlgezdi’ye ‘Bay Bay Battal’ diyecek. Ataşehir’de kaybolan yılların telafisi için verin bana yetkiyi çok büyük bir oy farkı ile bu şehri kazanıp hizmet nasıl yapılırmış bütün Türkiye’ye göstereyim. Ataşehir İlçemizi heba eden, hizmet yapmaktan aciz olan zihniyete dur diyeceğiz”

“Ataşehir’in potansiyelini en üst düzeye çıkaracağız”

Ataşehir’in potansiyelini en üst düzeye çıkaracağını ifade eden Yılmaz; “Halkın sorunlarına duyarlı bir belediyecilik anlayışını hakim kılacağız. Ataşehir bunca zaman çok şey kaybetti, her alanda çok geri gitti. Kaybedilen zamanı tez vakitte telafi etmek için gece gündüz durmadan çalışacağız” şeklinde konuştu.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ATAŞEHİR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI