ALİ COŞKUN, RAMAZAN’IN İLK İFTAR GÜNÜNDE KAÇMAZ AİLESİNİN MİSAFİRİ OLDU

Ramazan’ın ilk iftar gününde İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, Barbaros Mahallesi sakinlerinden Kaçmaz ailesiyle buluştu. Uzun yıllardır ilçede ikamet eden Kaçmaz ailesinin sorunlarını dinleyen Ali Coşkun, özellikle yıllardır imar sorunundan mağdur olan aileyle istişarede bulundu. Başkan Ali Coşkun ailenin ve kentsel dönüşüm esnasında diğer Ataşehirli vatandaşların mağdur olmaması için süreç içerisinde izleyecekleri yolu anlattı. Başkan Ali Coşkun, öte yandan misafir olduğu
 Tarih: 12-03-2024 05:50:43
ALİ COŞKUN, RAMAZAN’IN İLK İFTAR GÜNÜNDE KAÇMAZ AİLESİNİN MİSAFİRİ OLDU

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, güne esnaf ziyaretiyle başladı. Birçok esnafa ziyarette bulunan Ali Coşkun, özellikle restoranların iftar hazırlığına tanıklık etti. Ramazan’ın bereketiyle geçen gündüz programının ardından Ali Coşkun, İYİ Parti Ataşehir teşkilatıyla birlikte Barbaros Mahallesi’nde yaşayan ve çok uzun yıllardır ilçede ikamet eden Kaçmaz ailesinin konuğu oldu.

"HEP SÖYLEDİĞİM GİBİ ATAŞEHİR’DE GÜLEN YÜZLER ÇOĞALACAK"

İftarın ardından gerçekleşen sohbet esnasında ailenin özellikle gençlerinin gelecek kaygılarının olduğunu gören Ali Coşkun, “Ataşehir’de birçok uluslararası bağlantısı olan şirketler var. Aynı zamanda Ataşehir Belediyesi’nde göreve geldiğim günden itibaren gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimiz, sosyal donatı alanlarımız Ataşehirli komşularımız tarafından işletilecek. Özellikle kadın istihdamı için bu projemizi gerçekleştirmek önceliğimiz olacak. Hem ilçede bulunan şirketlerle hem de açılacak belediyeye bağlı işletmelerle ilçenin işsizlik oranını düşürmeyi amaçlıyoruz. Ailenizde inanıyorum ki işsiz genç, umutsuz genç kalmayacak. Hep söylediğim gibi Ataşehir’de gülen yüzler çoğalacak.” şeklinde konuştu.

"HEP BİRLİKTE ORTAK AKILLA YEPYENİ BİR ATAŞEHİR İNŞA EDECEĞİMİZ GÜNLER ÇOK YAKIN"

Özellikle projelerini ifade eden Başkan Coşkun, kentsel dönüşümle ilgili hiçbir vatandaşın mağdur olmayacağının sözünü verdi. Dönüşüm aşamasında yüksek kiralar ödemek zorunda olan vatandaşlar için çalışmalarını hazırladıklarını işaret eden Başkan Coşkun, “Bugün burada beni ve teşkilat arkadaşlarımı bu mübarek günde ağırladığınız için çok teşekkür ediyorum. Ramazan bereketi her daim yaşansın evinizde, inşallah şimdiye kadar yaşadığınız tüm mağduriyetleri ben ve ekip arkadaşlarım noktalayacağız. Hep birlikte, ortak akılla, yepyeni bir Ataşehir inşa edeceğimiz günler çok yakın.” dedi.

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ATAŞEHİR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI