ALİ COŞKUN’DAN ATAŞEHİRLİLERE ÇAĞRI: ATAŞEHİR’İ SEVENLERE TESLİM EDİN

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, bugün Ataşehir’in on yedi mahallesini seçim otobüsüyle dolaşarak, ilçe halkını selamladı. Ali Coşkun’a daha çok gençler ve kadınlar destek verirken, ilçenin demografik yapısıyla Ataşehir’e değer katan mahalle sakinleri Başkan Ali Coşkun’a yol boyunca sevgi gösterisinde bulundu.
 Tarih: 11-03-2024 01:24:09   Güncelleme: 11-03-2024 05:19:09
ALİ COŞKUN’DAN ATAŞEHİRLİLERE ÇAĞRI: ATAŞEHİR’İ SEVENLERE TESLİM EDİN

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşun, üzerinde “ATAŞEHİR’İ SEVENLERE TESLİM EDİN” sloganı taşıyan seçim otobüsüyle Ataşehirlilere “Nesiller için çalışacağız. Ataşehir için en iyisi var” mesajı verdi.

 ALİ COŞKUN OYUNU ARTTIRIYOR

Yerel Seçim maratonunda Ataşehir’de demokrasi fotoğrafı çizen Ali Coşkun’a Ataşehirli vatandaşlar artık iyiden iyiye benimsedi. Yerel Seçim kulislerinde yapacağı çalışmalar ve vatandaşlarla kurduğu ilişkiyle adından sıkça söz ettiren Ali Coşkun, yapılan son anketlerde partisinin oy oranın dışında bireysel aday olarak da oyunun önde çıktığı kanıtlandı.

Ataşehir’in demografik yapısıyla eşleşen Başkan Ali Coşkun’a konvoy süresince parti teşkilatı ve seçmenler de eşlik etti. Esnaftan, güvenlik görevlisine, parkta oturan vatandaşlardan, trafikte yolculuk yapan Ataşehirli dostlara kadar birçok ilçe sakiniyle konvoy boyunca keyifli sahnelere imza atan Başkan Ali Coşkun, selamladığı vatandaşları,1 Nisan sabahı Ataşehir Belediyesi binasına davet ederek, kahve içmeye beklediğini iletti. Ali Coşkun’a kortejde eşlik eden eşi Ayla Coşkun ve İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, Başkan Coşkun’a desteklerini konvoy boyunca sürdürdüler.

 Aşık Veysel Mahallesi’nden İçerenköy Mahallesi’ne Fetih Mahallesi’nden, Küçükbakkalköy Mahallesi’ne, Yeni Çamlıca Mahallesi’nden Barbaros Mahallesi’ne Örnek Mahallesi’nden Yeni Sahra Mahallesi’ne, Mustafa Kemal Mahallesi’nden Yeni Çamlıca Mahallesi’ne, İnönü Mahallesi’nden Mevlana Mahallesi’ne Yenişehir Mahallesi’nden Esatpaşa Mahallesi’ne, Atatürk Mahallesi’nden Kayışdağı ve Mimar Sinan Mahallesi’ne kadar Ataşehir’de gidilmedik mahalle bırakılmadı.

Konvoyun ardından İYİ Partili milletvekillerinin de katılımıyla İçerenköy Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına geçildi.

 

 

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ATAŞEHİR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI