İYİ PARTİ ATAŞEHİR HUMMALI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İLÇE YÖNETİCİLERİ VE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI SAHADA YAPTIKLARI ÇALIŞMALAR İLE ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI COŞKUN’A TAM KADRO DESTEK VERİYOR
 Tarih: 18-03-2024 12:22:40
İYİ PARTİ ATAŞEHİR HUMMALI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı yöneticileri ve meclis üyesi adayları, seçimler yaklaşırken sahada yaptıkları hummalı çalışmalar ile İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun’a tam kadro destek veriyor.

Belediye başkan adayı Ali Coşkun her gün farklı bir mahallede programlarını sürdürüyor.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve yöneticileri ile meclis üye adayları da programlarında Coşkun’a eşlik ederken aynı zamanda kendi mahallelerinde çalışmalarına devam ediyor.

İYİ Parti Ataşehir Kadın Politikaları Başkanlığı yöneticileri, her gün düzenli mahalle mahalle gezerek 200’den fazla evin kapısını çalıyor.

Meclis üyesi adayları ise ilçenin semt pazarlarında, iftarlarda ve farklı noktalarda her gün binlerce vatandaşla temas ediyor.

Her meclis üyesi adayı hemşehrisi olduğu derneklerle bağlantı kurarak, Ali Coşkun’un için dernek ziyaretlerini sağlıyor.

Ataşehir ilçe teşkilatı ve meclis üyesi adayları, koordineli olarak seçim araçları ve seçim irtibat ofislerini çalıştırmak sorumluluğunu da yerine getiriyor.

Teşkilat mensupları ve meclis üyesi adaylarının tamamı aynı anda paralel olarak Ali Coşkun’dan  bağımsız olarak tüm Ataşehir’de gerek kapılarda gerek pazarlarda gerekse de derneklerde çalışmalarını sürdürüyor.  

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ATAŞEHİR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI