ALİ COŞKUN’DAN HASTANE ZİYARETİ

İYİ PARTİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI COŞKUN: “TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN FEDAKARLIKLARINA KARŞI HER ZAMAN TAŞIN ALTINA ELİNE KOYAN BİR BELEDİYE KURMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
 Tarih: 14-03-2024 16:10:58
ALİ COŞKUN’DAN HASTANE ZİYARETİ

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bulunan Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’ni (FSM) ziyaret etti.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı ziyarette hastanenin Başhekimi Barış Yılmaz ile bir araya gelen Ali Coşkun, Başhekim Yılmaz’a çiçek takdim ederek gününü kutladı.

Coşkun, yeni yapılacak olan 1200 yataklı hastane binası hakkında da bilgi aldı.

FSM’NİN ARTACAK KAPASİTESİNE GÖRE İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA HAZIR OLACAĞIZ

Huzurlu, mutlu bir toplumun yetişmesine katkı sağlayan, özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutlayan Coşkun,  “Özellikle küresel krizimiz pandemide fedakarca çalışmalarıyla örnek olan sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum; iyi ki varsınız. Pandemi döneminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum"  dedi.

FSM Hastanesi’nin Ataşehir için çok önemli olduğuna işaret eden Coşkun, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“FSM’nin artacak kapasitesine göre doğacak ihtiyaçlarını karşılamaya hazır olacağız. Burada süreklilik önemli, süreklilik esas alınmalı. Bunun için yapılacak her çalışmada aktif rol alan bir ekiple, sistemli bir şekilde hastanemizi en iyi şekilde hizmet edecek hale getireceğiz. Sağlık çalışmalarımızın yapmış olduğu çalışmalar ülkemiz için çok ama çok kıymetli. Tüm sağlık çalışanlarımızın fedakarlıklarına karşı her zaman taşın altına eline koyan bir belediye kurmak için çalışacağız.”

 

 

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ATAŞEHİR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI