Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Esat Kalay'a ziyaret

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) yöneticileri Üsküdar Belediyesi Meclis Başkan Vekili Esat Kalay’ı makamında ziyaret etti. Başkan Kalay, “Üsküdar'ın her yönden daha da gelişmesine katkı sağlamak görevimiz" dedi.
 Tarih: 02-01-2024 23:22:13
Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Esat Kalay'a ziyaret

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz, başkan yardımcıları Nimet Kartal ve Arto Şahinoğulları'nı makamında kabul eden Üsküdar Belediyesi Meclis Başkan Vekili Esat Kalay,  İstanbul Anadolu Yakası'nın mesleki çatı kuruluşu olan Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nin faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette  basının sorunları konuşularak, istişarelerde bulunuldu. Basnın yerel yönetimlerle ilişkileri konularında görüş alış verişinde bulunuldu. Başkan Kalay, “Üsküdar'ımızın her yönden daha da gelişmesine katkı sağlamak, bu uğurda gece gündüz demeden çalışmak görevimiz” dedi.

Üsküdar Belediyesi Meclis Başkan Vekili Esat Kalay,  ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirterek, Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) yönetimine başarılar diledi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜSKÜDAR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI