BAŞKAN DEDETAŞ BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ SON MESAİ GÜNÜNDE PERSONEL İLE BİR ARAYA GELDİ
 Tarih: 05-04-2024 01:20:21
BAŞKAN DEDETAŞ BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeli ile bayramlaştı.

Başkan Dedetaş belediye hizmet binasının girişinde yapılan bayramlaşma programında belediye çalışanlarına hitap etti.

Ramazanı Bayramı’na çok az kaldığını ifade eden Sinem Dedetaş, “Öncelikle buradan çalışma arkadaşlarıma seslenmek istiyorum, bayramın güzel geçmesi için hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Çalışmaları bir önceki dönem gibi şimdi de aynı şekilde sevgiyle yapmaya devam edeceğiz sizlerle birlikte. Öncelikle tüm sahada çalışan arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum, bayramda malum kalabalık oluyor o yüzden hizmetlerin aksamaması çok önemli ve kıymetli” diye konuştu.

Başkan Dedetaş, kadim Üsküdar’a hizmet etmekten onur duyduğunu belirterek, ‘’Daha da güzel olan beş seneyi sağlıkla sıhhatle daha güzel bir Üsküdar’ı hep birlikte el ele kurarak sağlamak olacak.  Şimdiden sonra artık görevimiz çalışmak, Allah nasip etti inşallah utandırmasın bundan sonrası için de... Yeniden iyi bayramlar diliyorum, bayram sonrası tekrar görüşmek üzere”  İfadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş, belediye personeliyle bayramlaştı. Dedetaş ayrıca Üsküdarlı vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜSKÜDAR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI