Veli Arslan: Sancaktepe için bir şansım ...

İş insanı ve siyasetçi Veli Arslan, Sancaktepe Meclis Mahallesi Atatürk Caddesi'nde Bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'nde Basın Toplantısı Düzenledi. Arslan, kendisinin hayırsever bir iş insanı olarak toplumun her kesimine dokunan birisi olarak tanındığını belirtti. 12 yaşında ofis boy olarak çalışma hayatına Karaköy'de gümrük müşavirliği firmasında başladığını belirten Aslan, Hayırsever Bir İş insanı olarak tanınmasının nedeninin geçmişini unutmayarak bu günlere geldiğini kaydetti.
 Tarih: 03-12-2023 13:29:20   Güncelleme: 03-12-2023 23:46:20
Veli Arslan: Sancaktepe için bir şansım ...

"Ben Bu evin çocuğuyum" diyen Arslan, . Aday olarak uygun görüldüğü takdirde Veli Arslan, kendisinin Sancaktepe için bir şans olduğunu belirti.

 

AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adaylığını, düzenlediği basın toplantısıyla açıklayan iş insanı Veli Arslan; “Sancaktepe çok daha güzel ‘Sancak şehir yapılabilir’in mücadelesini vereceğiz.” dedi.

Sancaktepe AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Veli Arslan, düzenlediği basın toplantısıyla AK Parti Sancaktepe belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlediği toplantıda gazetecilere kendini tanıtan Arslan, Sancaktepe’de gerçekleştirdiği iş ve siyasi çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

YENİDEN İSTANBUL YENİDEN SANCAKTEPE

“Yeniden İstanbul, yeniden Sancaktepe diyerek yola çıktık” sloganıyla sahalara ineceklerini belirten Arslan; “Sancaktepe için prestijli meydan ve trafik sorununu çözmek gibi mega projelerimiz var. Adaylığımız tebliğ edildikten sonra düzenleyeceğimiz lansman ile yapacağımız tüm proje ve hizmetler hakkında detaylı bilgi vereceğiz” dedi.

“YENİDEN SANCAKTEPE İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Aday gösterilmese bile mevcut ilçe ve belediye başkan ve tüm aday adaylarla birlikte sahaya ineceklerinin altını çizen Veli Arslan; “Adaylar arasında en çok oyu kim alacaksa bizler onun askeri olarak, partimizin bir neferi olarak beraber çalışacağız. ‘Yeniden Sancaktepe’ diyerek hep birlikte çalışacağız” dedi.

Arslan, ilçede Yenidoğan, Samandıra ve Sarigazi bölgelerini ve sokaklarını karış karış bilindiğini, Sivas ve Tokat ve Ordulu hemşehrilerinden oluşan seçmeni yoğunlukta olduğuna da dikkat çekti.

“SANCAK ŞEHİR YAPACAĞIZ”

Gazetecilerin, “Neler yapacaksınız” sorusuna ise Arslan; “Çok çalışan başkan olacağım. Çok erken mesaiye başlayan başkan olacağım. İlçemiz için çok güzel projelerimiz var. İnandığımız, inancımızın arkasından koşarak, Sancaktepe’yi  çok daha güzel ‘Sancak şehir yapılabilir’ in mücadelesini vereceğiz.” şeklinde cevap verdi.

Oldukça heyecanlı ve azimli olduğu gözlenen Veli Arslan, açıklamalarına şöyle devam etti; “Çayını içmediğim bina-daire bırakmayacağım. Sancaktepedeki herkesi ziyaret edeceğim. Siyaset ve yerel yönetim deneyimi olan adayım. Bölgeyi, hatta İstanbul Anadolu yakasını çok iyi biliyorum. Gençliğimden bu yana sürekli sahada olan siyasetçiyim.

 

“BEN BU EVİN ÇOCUĞUYUM”

Uzak değilim, bu bölgede çok çalıştım. Çok iyi tanıyorum. Ben bu evin çocuğuyum. Genel merkezimiz uygun gördüğü zaman, görev verip aday olarak açıkladığında bölgemizde başarılı olacağımıza inanıyorum. Veli Arslan’ın Sancaktepe için şans olduğunu düşünüyorum.Mevcut belediye başkanı ve adayımız kim olursa olsun birlikte çalışacağız. Bugüne kadar; biz dedik, biz dedik, biz dedik. Veli Arslan tek olmadı olmayacak da. Bayrağımızı ileri götürmek zorundayız.Türkiye yüzyılı için yaşanabilir Sancaktepe için, bizim için, toplum için, kardeşlik için, hak ve dalalet için varız. Birgün değil her gün belediyecilik anlayışıyla hizmet yapacağız. Kapıları hiç kapanmayacak belediye olacağız. İnsanlığa hizmet etmek için varız. Rotamız belli; Türkiye yüzyılına yakışır, Sancak şehir için Sancaktepe.”

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SANCAKTEPE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI