SANCAKTEPE AYDOS MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

AK PARTİ İBB BAŞKAN ADAYI MURAT KURUM: “5 YILLIK ÜZÜNTÜYÜ, 5 YILLIK UNUTULMUŞLUĞU, ÖNÜMÜZDEKİ 5 YILDA YAPACAĞIMIZ ESERLERİMİZLE, HİZMETLERİMİZLE HEP BİRLİKTE TELAFİ EDECEĞİZ”
 Tarih: 17-03-2024 14:25:44
SANCAKTEPE AYDOS MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırılan  Aydos Millet Bahçesi, törenle açıldı.

Açılış törenine katılan Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, konuşmasında yeni dönem ile ilgili projeleri hakkında bilgi verdi.

İstanbul’un kaynağını İstanbul halkı için harcayacaklarını belirten Kurum, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tam 51 tane millet bahçesi başlattık. 81 ile 72 milyon metrekare millet bahçesi kazandırırken burada İstanbul'da da 51 tane millet bahçesini yaptık. Bugün de 240 bin metrekare büyüklüğe sahip Aydos Millet Bahçemizi sunuyoruz. İnşallah burası İstanbul'un buluşma noktası olacak. Burada gençlerimiz ve ailelerimiz vakit geçirecek. Vatandaşımız huzurlu olsun istiyoruz. Deprem riskini ortadan kaldırmak için orada 5 yılda 650 bin konutumuzu yapıp vatandaşlarımıza teslim etmek istiyoruz. 650 bin konutu nasıl yapacaksın diyorlar, 650 bin konutu biz geçmişte nasıl yaptıysak aynı anlayışta yapacağız, aynı anlayışta mücadele edeceğiz. İstanbul'un kaynağını İstanbul'a harcayacağız. Sancaktepe'nin parasını Sancaktepe'ye harcayacağız, geleceğimiz için harcayacağız. Sancaktepe'nin kaynaklarını çarçur etmeyeceğiz.”

CHP’li İBB yönetiminin beton döktüğü metro şantiyesini işaret ederek  “Buraya hafriyat döktüler, hatırlıyorsunuz değil mi? Şimdi ne yapıyorlar?  İşe başlama töreni . Böyle bir tören duydunuz mu? Ben duymadım. 25 yıldır çalışıyorum, temel attım, iş bitirdim, açılış yaptım, anahtar teslim ettim ama ‘işe başlama töreni’ diye bir tören duymadım. Senin 4 yıldır aklın neredeydi?” diye konuştu.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sürekli ‘engellendik’ bahanesine sığındığını savunan Murat Kurum, “Engellendiysen o zaman bu milletin parası nerede? Madem iş yapılmadı, nerede bu milletin parası? Bu paralar reklama gitti. Oralara girmiyorum, kulelere girmiyorum.” dedi.

SADECE İSTANBUL DİYEREK, İSTANBUL’UN SORUNLARI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Kendisinin verdiği sözleri daima tuttuğunu vurgulayan Kurum, "Bugün 81 ile gitsek 81 ilde vatandaşımız şunu net bir şekilde söyler ‘Murat Kurum söylüyorsa eğer, Murat Kurum yapar’. ‘Murat kurum sözünü tutar, Murat Kurum sözünü tutmak için gece gündüz çalışır.’ Aynı anlayışla ‘Sadece İstanbul’ diyerek, İstanbul’un sorunları için çalışacağız” şeklinde konuştu.

İBB Başkan adayı Murat Kurum, CHP’li İBB yönetiminin metro performansını da eleştirerek, konuşmasını, “Metro nasıl yapılır, onlara göstereceğiz. 5 yıllık üzüntüyü, 5 yıllık unutulmuşluğu, önümüzdeki 5 yılda yapacağımız eserlerimizle, hizmetlerimizle hep birlikte telafi edeceğiz” sözleriyle tamamladı.

7/24 ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü de Aydos Millet Bahçesi’nin ilçenin çehresini değiştirip, güzelliğine güzellik katacağını ve vatandaşlar için adeta huzur merkezi olacağını söyledi.

Döğücü, “Bu harika eserin oluşmasındaki emekleri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ve TOKİ Başkanlığımıza yürekten teşekkür ediyorum. İkinci dönemde gerçek belediyecilik anlayışıyla 7/24 çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Açılışa Murat Kurum ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, AK Parti İstanbul milletvekilleri Vedat Demiröz, İsmail Erdem, Hulki Cevizoğlu, Oğuz Üçüncü ve Rabia İlhan ile ilçe Protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal donatıları ile ilçede yaşayan her kesimden insanın vakit geçirebileceği 7'den 70'e tüm vatandaşlara adeta nefes olacak Sancaktepe Aydos Millet Bahçesi doğal güzelliği ile ilçenin çehresini değiştirerek adeta yeşil koridor olacak.

2400 metrekare çevre dostu alanı, koşu parkuru, bisiklet yolu, piknik alanları,çocuk oyun alanları ve bir çok etkinlik alanı bulunan Sancaktepe Millet Bahçesi’nde, birçok değişik tür ve cinste ağacın yanında yürüyüş alanları, koşu parkuru, gölet yer alıyor.

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SANCAKTEPE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI