SANCAKTEPE BELEDİYESİ'NDE TAPU TÖRENİ

HAK SAHİBİ 40 KİŞİYE TAPULARI TÖRENLE VERİLDİ
 Tarih: 09-02-2024 16:09:16
SANCAKTEPE BELEDİYESİ'NDE TAPU TÖRENİ

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Hilal Mahallesi’nde tapularına kavuşmayı bekleyen 40 vatandaşa düzenlenen törenle tapularını takdim etti.

Sancaktepe Belediye Başkanlığında düzenlenen ve Başkan Şeyma Döğücü ile AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar’ın da hazır olduğu programda 40  hak sahibi tapularına kavuştu.

SANCAKTEPE’DE TAPUSUZ MÜLK KALMAYACAK

Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü, törende yaptığı konuşmada görev süresi boyunca belediye olarak en büyük hedeflerinin tapu sorunundan arınmış gündeminde tapu problemi olmayan bir Sancaktepe olduğunu belirtti.

Vatandaşlar ile özelikle halk günleri ve mahalle toplantılarında bir araya geldiklerinde tapularla ilgili kendilerine bildirilen sorunların çözüm noktasında çok gayret sarf ettiklerini vurgulayan Döğücü, ‘’Vatandaşımızın menfaatine uygun olacak şekilde pazarlıklar yaparak bugün, 40 tapuyu daha hak sahiplerine teslim ettik. Bu zamana kadar görev süremiz boyunca 2 bin 101 hak sahibine tapularını teslim ettik. Sancaktepe’de tapusuz mülk kalmayacak. Sancaktepe’de ikamet eden her komşumuz kendi tapulu mülklerinde oturmuş olacak” şeklinde konuştu.

Tapu dağıtım töreni, yapılan konuşmaların ardından hak sahiplerine tapu teslimi ile sona erdi.

Konu ile düşüncelerini dile getiren vatandaşlar da tapularını almanın mutluluğu ve huzurunu yaşadıklarını belirterek,  BaşkanŞeyma Döğücü’ye teşekkürlerini sundular.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SANCAKTEPE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI