TUZLA’DA AMATÖR SPOR VE SPORCULARA BÜYÜK DESTEK

TUZLA BELEDİYESİ AMATÖR SPOR VE SPORCULARA 2,3 MİLYON LİRALIK KATKI SAĞLADI
 Tarih: 26-02-2024 13:35:16
TUZLA’DA AMATÖR SPOR VE SPORCULARA BÜYÜK DESTEK

Tuzla Belediyesi, ilçedeki amatör spor kulüplerine ve başarılı sporculara toplam 2,3 milyon TL’lik destek sağladı.

Bu destek, 14 farklı branşta 13 bin 900 sporcuya ulaştı.

Tuzla Belediyesi, ilçedeki spor faaliyetlerini desteklemeye devam ediyor.

Bu kapsamda Amatör Spor Kulüplerine Destek ve Başarılı Sporculara Ödül Töreni düzenlendi.

Programa Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, amatör spor kulüpleri ve sporcular katıldı.

GENÇLERE YATIRIM GELECEĞE YATIRIMDIR

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, törende yaptığı konuşmada, “Sevgili gençler bizim için kıymetlisiniz Biz ‘Gençlik eşittir gelecek’ derken sözle söylemiyoruz, özle söylüyoruz. 5-10 yıl sonra sizler Tuzla’yı, İstanbul’u, Türkiye’yi yöneteceksiniz. Bugün açtığımız spor kompleksini, açacağımız veya bugüne kadar açtıklarımızın hepsini gençlere yatırımın geleceğe yatırım olduğunu bilerek yapıyoruz. Sizler de bunun hakkını veriyorsunuz” diye konuştu. 

BAŞKALARININ AYAKKABILARIYLA ÇOK ANTRENMAN YAPTIK

Törende, başarılı sporculara ödülleri takdim edildi.

2023 Kickboks Dünya Şampiyonu Emre Karaca, Tuzla Belediyesi’ne teşekkür ederek, böyle yardımlar yapıldığını, spora ve sporcuya destek verildiğini görünce inanılmaz sevindiğini ve gururlandığını dile getirei.

Karaca,’’Çünkü biz bu işin yokluk tarafını da gördük. Başkalarının ayakkabılarıyla da çok antrenman yaptık. Ama çok şükür şimdi Avrupa şampiyonu ve Dünya şampiyonu olduk. Küçük yaşlardan beri bunun mücadelesini verdik” dedi.

Tuzla Belediyesi’nin amatör spor kulüplerine ve sporculara sağladığı destek ve yardım miktarları toplam 2.342.400 TL oldu.

Amatör spor kulüplerine nakdi yardımı 762.000 TL, amatör spor kulüplerine malzeme yardımı  445.900 TL, başarılı sporculara ve antrenörlere nakdi yardım 834.500 TL ve Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübü’ne  300.000 TL olarak katkı sağlandı.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI