TUZLA BELEDİYESİ 2023’TE 100 BİN TON ASFALT SERDİ

BAŞKAN YAZICI: ‘’DÜN, BUGÜN VE YARIN TÜM TUZLA’YA KESİNTİSİZ HİZMET ŞİARIYLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”
 Tarih: 31-01-2024 13:00:00
TUZLA BELEDİYESİ 2023’TE 100 BİN TON ASFALT SERDİ

Tuzla Belediyesi, 2023 yılında ilçenin sokaklarına 100 bin ton asfalt serdi.  

Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, her yıl üstüne koyarak ilerlediklerini vurgulayarak, ‘’Dün, bugün ve yarın tüm Tuzla’ya kesintisiz hizmet şiarıyla çalışmaya devam ediyoruz dedi.

Başkanı Yazıcı’nın talimatlarıyla gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla, vatandaşlardan gelen istekler ve Tuzla Belediyesi ekipleri tarafından belirlenen program dahilinde ilçedeki sorunlara çözüm odaklı bir yaklaşım izlendi.

Coğrafi olarak İstanbul’un en büyük ilçelerinden biri olan Tuzla’da her yıl olduğu gibi geçen yılda yağmur suyu kanalı düzenleme, mazgal temizliği, tretuvar, asfalt yenileme çalışmaları ve bozulan yollarda asfalt yamalama çalışmalarına devam edildi. Çalışmalar kapsamında ilçe genelinde geçen yıl 100 bin ton asfalt döküldü.

HER YIL ÜZERİNE KOYARAK İLERLEDİK

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, , çözüm odaklı yönetim ile Tuzla’yı ekonomik ve sosyokültürel anlamda kalkındırmanın yanı sıra ilçedeki altyapı çalışmalarına da oldukça önem verdiklerini söyledi.

Şadi Yazıcı, “Bu kapsamda 2023 yılında 100 bin ton asfalt serimi yaptık. Her yıl üzerine koyarak ilerledik. Dün, bugün ve yarın tüm Tuzla’ya kesintisiz hizmet şiarıyla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Tuzla Aydınlı’da yaşayan Derya Sözen,  belediye başkanı ve yönetiminden çok memnu olduklarını, bir sıkıntı olduğu zaman hemen müdahale edilerek vatandaşlar fark etmeden giderildiğini ifade etti.

Sözen, asfalt gibi altyapı çalışmalarında herhangi bir problem yaşamadıklarını kaydetti.

15 yıldan beri Pendik TOKİ Evlerinde oturan Munise Dursun ise yeni yerleşim alanı olduğu için ilk geldiklerinde yollarda sıkıntılar yaşandığını ancak şu anda çok memnun olduklarını vurgulayarak, altyapı çalışmalarında da hiçbir sıkıntı bulunmadığını dile getirdi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI