Down sendromlu gençler Acun Ilıcalı buluştu

Gençler, çalıştıkları Tebessüm Kahvesi’nde yapımcı, televizyon kanalı ve futbol kulübü sahibi Acun Ilıcalı’yı ağırladılar
 Tarih: 03-12-2023 13:13:14   Güncelleme: 12-12-2023 14:19:14
Down sendromlu gençler Acun Ilıcalı buluştu

Üsküdar Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte down sendromlu gençler, çalıştıkları Tebessüm Kahvesi’nde yapımcı, televizyon kanalı ve futbol kulübü sahibi Acun Ilıcalı’yı misafir ettiler.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in de katıldığı etkinlikte, çiçeklerle karşıladıkları Acun Ilıcalı’yı misafir etmenin mutluluğunu yaşayan gençler , sohbet edip fotoğraf çektirdi.

İkramlar eşliğinde down sendromlu gençlerle oturan ve sohbet eden Ilıcalı, davet edilince hiç düşünmeden geldiğini ifade ederek, "Sayın başkanımız benim tahmin edemeyeceğim bir proje yapmış, düşünürsün ama hayata geçirmek çok zor. O yüzden sayın başkanımızı ve emeği geçenleri tebrik ederim" şeklinde konuştu.

Gençlerin kendisinden istekleri olduğunu dile getiren Ilıcalı, sahibi olduğu televizyon kanalının yeni yıl çekimleri için buradaki down sendromlu gençleri özel misafir olarak davet ettiğini söyledi.

Başkan Hilmi Türkmen de Acun Ilıcalı’ya teşekkür ederek, ziyaretinin gençleri çok mutlu ettiğini vurguladı.

Türkmen, ‘’Yoğun gündemine rağmen vakit ayırdı. Gençlerimizle muhabbet etti sanki yıllardır arkadaş gibi çok iyi anlaştılar’’ dedi.

Ziyareti sonunda Ilıcalı ile fotoğraf çektiren, gençler teker teker vedalaştı.

Gençler, vedalaşma sırasında Ilıcalı’dan statlardaki futbol maçlarına girmeleri sözünü de aldılar

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜSKÜDAR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI