ALİ COŞKUN: HEDEFİMİZ 100 BİN OY…

İYİ PARTİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI COŞKUN: “BÜTÜN ATAŞEHİRLİ KOMŞULARIMI 1 NİSAN SABAHI ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLARAK KAHVE İÇMEYE BEKLİYORUM”
 Tarih: 29-02-2024 13:11:02   Güncelleme: 29-02-2024 15:24:02
ALİ COŞKUN: HEDEFİMİZ 100 BİN OY…

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, bütün Ataşehirli komşularını 1 Nisan sabahı Ataşehir Belediye Başkanı olarak kahve içmeye beklediğini belirtti.

Ali Coşkun, partisinin ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda Meclis Üyesi adayları ile birlikte  gazetecilerle bir araya geldi.İYİ Parti İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu'nun açılış konuşmasının ardından konuşan Ali Coşkun, Ataşehir'in yerel basının sorunlarını bildiğini ve daima destek verdiğini, başkan seçildikten sonra da tam destek vermeye devam edeceğini söyledi.

HEDEF 100 BİN OY

Hedeflerinin 100 bin oy almak olduğunu vurgulayan Coşkun, “ Benim hedefim 100 bin oy. Tabi burada baraj durumu var. Diğer siyasi partilerin ne kadar oy alacağını hesaplayamadığım için 100 bin hedefliyorum. 100 bin oy dediğiniz zaman da bu da 15-20 arasında  mevcut yönetimi içeri alacağımızı düşünüyorum. Aslında güçlü bir yapı ile biz Ataşehiri yönetmeye talip olacağız’’ dedi.

KARARSIZ SEÇMEN KARARINI VERDİ

Adaylığını açıklandığı 25 Ekim’de  Ataşehir’de kararsız bir seçmen olduğunu vurgulayan Coşkun,   “Bugüne geldiğimizde artık bizimle beraber o kararsız seçmenin kararını verdiğini, gözlerindeki o parıltıyı görüyorum. Artık Ataşehir’de bir değişim ve yenilik olacağını ve burada bizim anlattıklarımızla güven geldiğini gördüm.  Bu beni çok mutlu kıldı. Buradan tekrar deklare etmek istiyorum. Bütün Ataşehirli komşularımı 1 Nisan sabahı Ataşehir Belediye Başkanı olarak kahve içmeye bekliyorum” diye konuştu.

ATAŞEHİR’İ ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ

Yola çıktığı takım arkadaşlarıyla birlikte belediyeyi ortak bir akılla yöneteceklerini ve Ataşehir'i İYİ Parti belediyeciliğiyle tanıştıracaklarını vurgulayan Coşkun, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 ‘’Takım arkadaşlarımın hepsi burada, hepsi kendi alanlarında uzman kişiler, göreve geldiğimiz zaman çalışacağımız takım arkadaşları bunlar. Ortak akılla Ataşehir'i yöneteceğimiz kişiler olsun istiyoruz; Çünkü ortak akıl olduğu zaman her türlü sorunu çözmek kolaylaşır. Ataşehir'de yaşayan halkla bütünleşmiş, onları hor görmeyen, problemleri gören bir takım oluşturduk. Ben Ataşehir'de en iyi takımı kurduğuma inanıyorum. Ve inanıyorum ki 1 Nisandan itibaren de Belediye Başkanlığı ile birlikte  arkadaşlarımla birlikte Ataşehir'i hak ettiği yönetime kavuşturacağımızdan yüzde 100 eminim.’’   

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Coskun,  ilçenin en büyük problemlerinin imar ve mülkiyet olduğunu anlatarak, şöyle devam etti:

 “Onların da bir noktaya geldiğini görebiliyorum: Aşık Veysel, Mustafa Kemal ve İnönü planları geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye meclisinden onay aldı. Daha önce söylediğim gibi imar problemleri halledilmiş bir Ataşehir'de daha kolay karar verebiliriz. Ataşehir'in imar planlarının gerek yerel gerek Büyükşehir Belediye meclislerinden geçmelerinde emeği olan bütün partilere ve yöneticilere teşekkürü borç biliyorum."

Kadınların yönetimde daha fazla temsil edilmesinin önemine de değinen Coşkun, meclis üyeleri arasında 9 kadın adayın bulunduğuna işaret etti. 

Konuşmasında 28 Şubat'ı da değerlendiren Ali Coşkun, "Biz toplum olarak ortak akılla yönetildiğimiz takdirde ve yönetim bütün toplumu kucakladığında böyle durumlarla karşı karşıya kalmayacağız ve hiçbir zaman da darbenin yanında değil karşısında olacağız" dedi.

 

 

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  İLGİLİ VİDEO
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ATAŞEHİR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI