ALİ COŞKUN GENÇLERLE BULUŞTU

İYİ PARTİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI COŞKUN, GENÇLER İÇİN PROJELERİNİ ANLATTI
 Tarih: 01-03-2024 15:08:42
ALİ COŞKUN GENÇLERLE BULUŞTU

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, ilçenin gençleriyle bir araya geldi.Coşkun’a eşi Ayla Coşkun ve kızı Ece Coşkun da eşlik etti.

Seçim çalışmalarını yedi gün 24 saat aralıksız sürdüren Ali Coşkun,  belediye başkan adayı olarak açıklandığı  25 Ekim 2023 tarihinden bu yana ilçede çalınmadık kapı bırakmazken, yediden yetmişe birçok Ataşehirli komşularıyla istişarelerde de bulunuyor.

 Ali Coşkun çalışmaları kapsamında İçerenköy İYİ Parti Seçim İrtibat Merkezi'nde gençlerle bir araya geldi.

Coşkun’a ailesi ile birlikte İYİ Parti Ataşehir Gençlik Kolu Başkanı Yusuf Uzun da eşlik etti.

Gençlerle buluşmada samimi açıklamalarda bulunan yakın gelecek planlarını anlatan Coşkun, gençlerin mutluluğunu çok önemsediğini  ifade ederek, şöyle devam etti:

“Sizler bizim için çok önemlisiniz. Gençlerimizin yüzünün gülmesi gerekiyor. Benim de kızım hemen hemen sizlerle yaşıt. O gülmediği zaman, mutlu olmadığı zaman hayatın bir anlamı yok.  Gençlerin yüzü gülmediği zaman huzurumuz kaçar. Ve ben dedim ki yıllardır Ataşehir’de oturup, Ataşehir’de yiyip içiyorsam burası benim evim. Burada herkes rahat olsun, evlerinde rahat uyusun. Sabah evden çıkarken yüzleri gülsün. Bu düşüncemin hayata geçebilmesini sağlayacak en iyi yolun siyaset olduğunu düşündüğüm için Ataşehir Belediye Başkanlığına adaylığımı koydum.”  

DERİN YOKSULLUK YAŞANAN YERLER VAR

Finansın merkezi olarak bilinen Ataşehir’in derin yoksulluğun da yaşadığı bir ilçe olduğunu kaydeden Coşkun, “Farklı mahalle ve sokaklarında yaşıyor ve görüyorsunuz. Bazı evlerinin kaloriferlerinin yanmadığını, dolaplarının boş olduğunu görüyorsunuzdur. Burada eşitliği, huzuru, güveni, refahı sağlamak için bir şeyler yapmak gerekiyor. O yüzden dedik ki; siyaset yapalım. İlçemize faydamız olsun istedik’’ diye konuştu.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS 

 İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Coşkun,  gençlerle birlikte gençlerle paylaşabilecekleri  Ataşehir’i var etmek istediğini vurgulayarak, belediye başkanı olduğunda gençler için projelerini şöyle sıraladı:

“Üniversite öğrencilerine burs verme planımız var. Maddi durumu düşük ailelerin çocuklarına eğitimleri boyunca Ataşehir belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla her eve gireceğiz ve yaşam standartları eşitlenecek.

GENÇLER İÇİN KAFELER

Gençlerin Ataşehir’de daha ekonomik ve daha sosyal bir hayatları olması için belediyeye ait kafeler açalım ve çaylarını içebilsinler istedik. Ve kitaplar olsun, kütüphane olsun; bu aktiviteler ücretsiz olsun diye planladık.

Lise ve ortaokul öğrencilerine ilçenin üniversite öğrencileri ders versin ve o ders verenleri belediye olarak biz destekleyelim. Hem harçlıkları çıksın, hem de bilgilerini paylaşalım.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerine günlük öğün yemek hizmeti vereceğiz.

Ataşehir’e gelmek isteyen diğer çevre ilçelerdeki vatandaşlarımız sadece birkaç mahalleye geliyorlar. Neden? Çünkü diğer mahallelerde yaşamsal sosyal aktivitelerin sürekliliğini koruyacak yerler yok. Her mahallede gençlerin, öğrencilerin, kadınların, emeklilerin faydalanabileceği alanlar yaratacağız.

 Hatta Ataşehir’e turistler gelip, ilçenin her mahallesinde yemek yemek isteyecek. Kafesinde oturmak isteyecek. Kütüphanesinde kitap okumak isteyecek. Konaklama alanlarını da geliştireceğiz.“

Sosyal ortamları sıklaştıracaklarını, istihdam açısından da ilçenin fertleri tarafından yönetilecek alanlar yaratacaklarını vurgulayan Ali Coşkun,  genç beyinlere ihtiyaç olduğunu belirtti.

Ali Coşkun, “Hepiniz bu ve bunlar gibi birçok fikri hayata geçirmemizde öncü, yardımcı olabilecek potansiyellerdesiniz. Sizlerin bütün fikirlerinize açığım. Ataşehir'de çok fazla uluslararası çalışan şirketler var. Bu şirketler iş ararken önce biz belediye olarak kendi ilçemizdeki kişilerden tercih edilmesi için bir sistem geliştireceğiz. Böylelikle ilçedeki işsizlik sayısını da düşürmüş olacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ATAŞEHİR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI