‘‘ZEMHERİDE’’ KARMA SERGİSİ, KARTAL’DA AÇILDI

RESİM VE MUM HEYKELİ ESERLERİNİN YER ALDIĞI SERGİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
 Tarih: 23-01-2024 12:16:26
‘‘ZEMHERİDE’’ KARMA SERGİSİ, KARTAL’DA AÇILDI

Ressam Reyhan Bozacı’nın resim ve mum heykeli eserlerinin yer aldığı, ‘’Zemheride’’ adlı karma sergi, Kartal Belediyesi’nin Ocak ayı kültür sanat programı kapsamında sanatseverler ile buluştu.

Kartal Belediyesi fuaye alanında gerçekleşen serginin açılışına Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilek Kars, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Deniz Şahin, ressam Reyhan Bozacı ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Açılışta Kartal Belediye Başkanı adına sanatçıya çiçek takdim eden Dilek Kars, ressam Reyhan Bozacı’yı ve çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini belirterek, sanatçının eserlerini Kartal Belediyesi çatısı altında sergilemekten dolayı yaşadığı mutluluğu ifade etti.

Ressam Bozacı da sanata ve sanatçıya olan desteklerinden dolayı başta Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve sergide emeği geçenlere teşekkür ederek , Kartal Belediyesi’nde eserlerinin sergilenmesinin kendisi için de benzersiz bir tecrübe olduğunu  vurguladı.

Konuşmaların ardından tüm sanatseverleri sergiyi ziyaret etmeye davet eden Dilek Kars ve Deniz Şahin, sergi alanını sanatçı ile birlikte gezerek eserleri hakkında bilgi aldı.

Sanatçı Reyhan Bozacı’nın ‘’Zemheride’’ adlı sergisinde tamamı yağlı boya olmak üzere 40 adet eser yer alıyor.

Sanatçının mum heykellerinin de bulunduğu sergi, 29 Ocak Pazartesi  gününe  kadar Kartal Belediyesi fuaye alanında açık olacak.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI