YEREL SEÇİMLERE DOĞRU: İYİ PARTİ ATAŞEHİR

İYİ PARTİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI COŞKUN: ‘’1 NİSAN SABAHI GÖREVE GELDİĞİMİZ ANDAN İTİBAREN DEPREME YÖNELİK ÇALIŞACAĞIZ. EN FAZLA İKİ YIL İÇERİSİNDE BU SORUNLARI ORTADAN KALDIRACAĞIZ’’
 Tarih: 07-02-2024 13:18:28
YEREL SEÇİMLERE DOĞRU: İYİ PARTİ ATAŞEHİR

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremde  hayatını kaybeden vatandaşların anısına lokma dağıttı.

Ali Coşkun, ilçenin 17 mahallesinde çalışmalarına yedi gün yirmi dört saat devam ediyor.

İçerenköy Mahallesi’nde Ataşehirlilerle bir araya gelen Ali Coşkun, bir yandan kendi elleriyle lokma dağıtımı yaparken bir yandan da vatandaşlarla sohbet etti.

Özellikle kadınlar ve gençlerin çok ilgi gösterdiği Coşkun, göreve geldikleri ilk andan itibaren depremin ana konuları olacağını belirtti. 

Coşkun, konuşmasında deprem için yarın olacakmış gibi hazırlıkların en acil şekilde yerine getirilmesi gerektiğini belirtti.

İYİ Parti Adayı Ali Coşkun depremde yaşanan acılardan ders çıkarılarak hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdiği konuşmasında şunları söyledi:

“Türkiye’nin içinin kan ağladığı bir günün üzerinden bir yıl geçti. 6 Şubat depreminde hepimiz seferber olduk. Hepimiz bir bütün olduk. Ülkemizin tek yürek olmasının yanı sıra birçok ülkeden de yardım eli uzatıldı deprem bölgelerimize Hepsinden Allah razı olsun. Biz 6 Şubat depreminden sonra gördük ki, her türlü acıda ve sorunda birleşebiliyoruz. Enkaz altından çıkan her bir canın hepimiz için ne kadar değerli olduğunu gördük. Şimdiden sonra umudumuz bu acıların yaşanmamasına yönelik olacak. Milletimizin başı sağ olsun. On bir ilimizde yaşamını yitiren tüm yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Geride kalanlara sabırlar diliyorum. Tekrardan böyle bir acı yaşamamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Umudumuz bu yönde. Çünkü bildiğiniz gibi deprem yanlış yapılaşmadan, yanlış konumlandırmadan kaynaklı olarak insanların hayatını kaybetmesine sebep oluyor. Ataşehirimiz’de imar ve mülkiyet sorunu da devam ediyor. Göreve geldiğimizde bu konuları ele alacağız. Hatta deprem bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy hocayla görüşmelerimiz devam ediyor.  1 Nisan sabahı göreve geldiğimiz andan itibaren depreme yönelik çalışacağız. En fazla iki yıl içerisinde bu sorunları ortadan kaldıracağız. Ataşehir’i hak ettiği noktaya getireceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız. Japonya gibi bir örneğimiz var. Sürekli depremle karşı karşıya kalmasına rağmen can kaybı yaşamıyorlar. Biz bunu Ataşehir’de başaracağız.”

Ataşehirli’nin daha iyi bir ilçeyi hak ettiğini vurgulayan Ali Coşkun, açık pazarların hepsinin kapalı pazar olarak ilçeye kazandırılacağını da açıkladı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ATAŞEHİR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI