TUZLA’DA LİSELER ARASI BOWLİNG TURNUVASI DÜZENLENDİ

İLK DÖRDE GİREN OKULLARA MADALYA VE KUPALARI TÖRENLE VERİLDİ
 Tarih: 26-02-2024 14:12:52
TUZLA’DA LİSELER ARASI BOWLİNG TURNUVASI DÜZENLENDİ

Tuzla Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği Liseler Arası Bowling Turnuvası, 18 okulun katılımıyla Şelale Eğitim Parkı’nda gerçekleşti.

Çekişmeli geçen turnuvada Mahir İz İmam Hatip Lisesi birinci oldu.

Türkiye’nin en fonksiyonel eğitim parkı Şelale Eğitim Parkı’nda Tuzla Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlenen turnuvanın ödül törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır, Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İlçe Müftüsü Mustafa Aydın, Tuzla Kent Konseyi Başkanı Funda Torlak da katılarak gençlerin sevinçlerine ortak oldu.

İlk dörde giren okullara madalya ve kupa takdiminin gerçekleştirildiği törende, Mahir İz İmam Hatip Lisesi öğrencileri birincilik kupasını gururla kaldırdı.

GENÇLERLE HER ZAMAN BERABERİZ

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, etkinlikle ilgili yaptığı konuşmada gençlerin takım oyunlarıyla yeteneklerini geliştirmelerinin önemine vurgu yaptı.

Başkan Yazıcı,  Şelale Park içinde birçok etkinlik yeri bulunduğunu ancak buz pateni ve bowling bölümlerinin çok farklı olduğunu vurgulayarak, ‘’ Biz gençlerin başarılı olabilmesi için her konuda kendilerini yetiştirmiş olmalarını arzu ediyoruz. Takım oyunu oluşturabilme, birlikte bir iş başarabilme insan hayatında oldukça önem arz ediyor. Gençlerle her zaman beraberiz, ‘ Gençlik Eşittir Gelecek’ diyoruz. Hem bireysel hem de toplumsal kazanımları elde etmeleri için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Turnuvanın galibi Mahir İz İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencilerinden Şerif Alperen Aksakal,  çok güzel bir etkinliğe katıldıklarını, çok çekişmeli geçen turnuvada çok eğlendiklerini söyledi.

Aksakal, ‘’Belediyenin öğrencilere yönelik bu tarz etkinlikler düzenlemesi çok güzel. Bu tür etkinliklere katılmak bizim için çok heyecan verici ve gurur verici bir durum. O yüzden teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI