TUZLA’DA SAHUR VAKTİ BULUŞMASI

BELEDİYE BAŞKANI YAZICI, GAZETECİLERLE SAHURDA BULUŞTU
 Tarih: 23-03-2024 12:01:18
TUZLA’DA SAHUR VAKTİ BULUŞMASI

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, geleneksel sahur programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.  

Tuzla Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen sahur programı, yazılı, görsel ve dijital medya çalışanlarını bir araya getirdi.

Ramazan ayının ruhuna uygun sıcak bir ortamda geçen gecede Başkan Yazıcı, gazetecilerle sohbet ederek, sahur programına katıldıkları için teşekkür etti.

 Gazetecileri ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade eden Şadi Yazıcı, şunları söyledi:

“Basınımızın dördüncü kuvvet olarak etkisini tanımlamaya gerek yok. Mesleğinizin, siyaset ve belediye yönetimi açısından önemini her zaman takdir ettim Belediye başkanlığım döneminde, siyaset hayatımın tamamında halkın bilgi alması sağlamak ve yaptıklarımızı halka anlatabilmek açısından mesleğinizin önemini bir siyasetçi, bir kardeşiniz, bir doktor, bir belediye başkanı olarak çok iyi biliyorum. Mesleğiniz, halkın özellikle belli dönemlerde bilgi sahibi olup, tercihlerini kullanması açısından da çok önem arz ediyor.”

TUZLA TERCİHİNİ BENDEN YANA KULLANILIRSA MUTLU OLACAĞIM

“Üstat Cemil Meriç’in dediği gibi medeniyet, insan şahsiyetine ve onun tercihlerine duyan saygıdır. Bunu gösterebilen insan da medeni insandır” diyen Başkan Yazıcı, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerle ilgili şöyle konuştu:

“Şehrimiz, ilçemiz ve ülkemizde yapılacak yerel seçimlerde vatandaşlarımız tercihler kullanılacak. Bu tercihleriyle şehirlerin de kaderi belirlenecek, politikalar şekillenecek, yerel anlayışlar ortaya konulacak. Tabi ki Tuzla’da tercih benden yana kullanılırsa mutlu olacağım. Ama şunun da altını çizmek istiyorum ki tercihler ne olursa olsun seçildikten sonra kollarımızı makas gibi açıp herkesi kucaklamak bizim en büyük görevimiz ve en önemli vazifemiz olacaktır. Ben bütün seçimler sonrasında kökeni, mezhebi, meşrebi ne olursa olsun, yaşam tarzıyla, inançlarıyla, değerleri ile her insana saygı duymaya özen gösterdim. İnsanımız için hedef koyduğumuz yüksek kaliteli yaşam standardını sağlama sözümüzü de sizin vasıtanızla herkese iletiyorum. Ayrıca herkesi, yapılacak seçimler için sandığa davet ediyor ve seçimlerin bayram havasıyla geçmesini diliyorum.”

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI