Serdar Acarhoroz’dan duygusal veda

3. Lig takımlarından Darıca Gençlerbirliği’nin sahibi Bursalı iş insanı Serdar Acarhoroz, kulübün hisselerini Faruk Anaç ve Onur Güneri'ye devretti.
 Tarih: 23-05-2023 21:13:20
Serdar Acarhoroz’dan duygusal veda

 Yeni sezonda bir futbolcu hediye edeceğim!

Devir töreninde konuşan Serdar Acarhoroz ''Darıca Gençlerbirliği ailemize sözüm olsun. Ayrılırken dahi güzel uğurlanan bir başkan olarak kulübümüzün transfer edeceği bir futbolcunun tüm ücretlerini ben ödeyeceğim. Bu da benim Serdar Acarhoroz olarak sözüm olsun'' dedi.

Serdar Acarhoroz’dan duygusal veda

Acarhoroz açıklamasının devamında  ''Darıca'da çok güzel anılarım oldu. Taraftarlarımız, Darıca halkımız, kısacası herkes bana çok destek oldu. Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık her zaman yanımızda oldu. Ben artık bir Darıca Gençlerbirliği taraftarıyım. Kulübü aldıktan sonra hamlelerimizi yaparak ligde kaldık. Gönül isterdi ki ligi daha iyi durumda bitirelim ancak maalesef böyle oldu. Sık sık Darıca Gençlerbirliği'mizin maçlarına geleceğim. Darıca Gençlerbirliği ailemize sözüm olsun. Ayrılırken dahi güzel uğurlanan bir başkan olarak kulübümüzün transfer edeceği bir futbolcunun tüm ücretlerini ben ödeyeceğim. Bu da benim Serdar Acarhoroz olarak sözüm olsun'' dedi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI