EMRAH’IN ’40.YIL’ ALBÜMÜ ATA DEMİRER İLE START ALIYOR!

TÜRK FANTEZİ VE ARABESK MÜZİĞİNİN EFSANE İSMİ EMRAH’IN TRİBUTE ALBÜMÜ DİNLEYİCİSİYLE BULUŞUYOR!
 Tarih: 13-09-2023 17:52:04
EMRAH’IN ’40.YIL’ ALBÜMÜ ATA DEMİRER İLE START ALIYOR!

ATA DEMİRER’DEN ‘UNUTABİLSEM’ PERFORMANSI UNUTULMAYACAK!

Türk Fantezi ve Arabesk Müziğin efsane ismi Emrah, 40. sanat yılını büyük bir sürprizle kutlamaya hazırlanıyor. Sanatçının müzikal kariyerine olan katkıları ve unutulmaz şarkıları, birbirinden ünlü sanatçıların katkılarıyla hazırlanan özel bir albümle taçlandırılacak. ’40. Yıl’ adıyla hazırlanan albümün ilk çıkış şarkısı Ata Demirer’in ‘Unutabilsem’  performansı ile müzik severler ile buluşuyor. Seyhan Müzik etiketiyle 15 Eylül’den itibaren tüm dijital platformlardaki yerini alacak olan şarkı, Ata Demirer yorumu ile de hafızalardan silinmeyecek. Sözleri Şükrü Kekevi'ye, bestesi Emrah'a ait olan "Unutabilsem" isimli eser, projenin duyurusunun ilk adımı olarak müzikseverlerin beğenisine sunuluyor.

Ata Demirer’in yanı sıra, müzikseverlerin yakından tanıdığı ve çok sevdiği Aynur Aydın, Berkay, Betül Demir, Cem Belevi, Derya Bedavacı, Emre Kaya, Hüsnü Şenlendirici, Kubat, Linet, Ziynet Sali, Sevcan Orhan, Lara ve Deniz Seki de Emrah’ın unutulmaz eserlerine muhteşem yorumlarıyla yeniden hayat verdiler…

’40. Yıl’ albümü, efsanevi şarkıcının müzikal mirasını, tarzını ve unutulmaz sesini, kemikleşmiş hayranlarına bir hediye niteliğinde sunulurken, yeni nesli de Emrah şarkılarıyla tanıştırmış olacak. Dinleyicileri çok bekletmeden, sırasıyla şarkıları dijital platformlara yükleyecek olan Seyhan Müzik, Hem CD hem de LP formatlarında da albümü satışa sunarak, tüm müzik arşivcilerinin de gönlünü yapmış olacak.

Emrah'ın 40. sanat yılına özel hazırlanan saygı albümü, Türk Fantezi ve Arabesk müziğinin iz bırakan isminin mirasını yaşatmak ve ona olan saygıyı ifade etmek adına önemli bir adım olarak müzik sektöründe uzun yıllar konuşulacak.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI