SETANAY SÜER, BİRGÜN DİZİSİ İÇİN İMZAYI ATTI

‘Yemin’ dizisinde Gülperi karakterini oynayan Setenay Süer dizideki oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmişti… Peki! Setenay Süer kimdir? Setenay Süer kaç yaşında ve aslen nereli? Yemin dizisi Gülperi’nin gerçek adı nedir? Setenay Süer oynadığı diziler ve hakkında bilgiler.
 Tarih: 07-10-2023 11:31:21
SETANAY SÜER, BİRGÜN DİZİSİ İÇİN İMZAYI ATTI

Setenay Süer 1995'te Kütahya'da dünyaya geldi. Aslen Kütahyalı'dır. Şimdilerde 29 yaşındadır. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Avcılık ve Yaban Hayatı bölümünde öğrenim görmeye başladı. Süer, aynı zamanda Orman Mühendisliği bölümünde okumaktadır.

Oyunculuğa ilgi duyan Süer, kendini bu alanda geliştirdi. Oyunculuk alanındaki ilk profesyonel deneyimini ilk kez 2017'de ‘Deli Gönül’ isimli yapımda yaşadı. Ardından birçok dizi ve filmde boy gösterdi. ‘Yemin’ dizisinde 'Gülperi' karakterine hayat veren oyuncu Süer, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı.

Süer, şimdi ise KİNG yapım projesi olan ‘BİRGÜN’ dizisinde ‘Ezgi’ karakterini canlandıracak olan Süer, KİNG Yapım sahibi Hakan Çelenk'le bugün ‘BİRGÜN’ dizisi için imzaları attılar.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI