SAĞLIK BAKANI KOCA’DAN PENDİKLİLERE MÜJDE

FAHRETTİN KOCA İLÇEYE YAPACAKLARI 600 YATAKLI YENİ DEVLET HASTANESİNİN MÜJDESİNİ VERDİ
 Tarih: 11-03-2024 17:44:43
SAĞLIK BAKANI KOCA’DAN PENDİKLİLERE MÜJDE

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Pendik’e gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Pendikliler'e ilçeye yapacakları 600 yataklı yeni devlet hastanesinin müjdesini verdi.

Sağlık Bakanı Koca, Pendik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Pendik Belediye Başkan adayı Ahmet Cin ile birlikte belediyenin düzenlediği Kadın ve Yaşam Festivalini gezdi.

Koca, burada yaptığı konuşmada, ilçedeki hastanenin yapıldığı dönemde Pendiklilerin ve çevre ilçelerden gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladığını ancak artan nüfus nedeniyle bu ihtiyaçların arttığına dikkat çekti.

Pendik’te 600 yataklı yeni bir hastanenin yapılacağını bildiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şöyle konuştu:

“Pendik’te sağlık konusunda hizmete erişim noktasında sıkıntılar yaşanabileceğini öngörerek şimdiden bir dizi önlem almaya karar verdik. Pendik’in girişinde Tarım Bakanlığımıza ait arazinin üst kısmı bakanlığımıza tahsis edildi. Yatırımlarımız arasında zaten 400 yataklı bir hastane vardı.Biz bu hastaneyi yoğun bakımlarıyla birlikte 600 yataklı olarak hizmet verecek şekilde yapacağız.”

Bakan Koca hastanenin 2026 yılının sonuna kadar bitirilebileceğini öngördüklerini söyledi.

PANDEMİ SÜRECİNİ ÇOK BAŞARILI BİR ŞEKİLDE YÖNETMİŞTİ

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin de "Başlatmış olduğumuz festivalde sizlerle beraberiz.Sayın Sağlık Bakanımız aramızda, teşriflerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Özellikle Pandemi sürecini çok başarılı bir şekilde yönetip insanlarımızın gönlünde taht kurduğu için kendilerine teşekkür ediyoruz. Hizmetlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI