İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA, PENDİK’E GELDİ

BAKAN YERLİKAYA, BELEDİYE BAŞKANI CİN İLE ZİYARETLERDE BULUNDU
 Tarih: 19-03-2024 16:32:03   Güncelleme: 19-03-2024 16:54:03
İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA, PENDİK’E GELDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Belediye Başkan Ahmet Cin ile Pendik’te ziyaretlerde bulundu.

İlçeye gelen Yerlikaya, Anadolu Yakası Bosna Sancak Yardımlaşma ve Kültür Derneği ile Kavakpınar Cemevi’ni ziyaret etti.

Ali Yerlikaya, ilçeye gelişinde Pendik Belediye Başkanı Cin ile birlikte vatandaşlarla sohbet etti. Bakan Yerlikaya ile Cin, ilk olarak Anadolu Yakası Bosna Sancak Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ne gitti.

Dernek üyeleriyle sohbet eden Bakan Yerlikaya, burada yaptığı konuşmada “Huzuru en iyi şekilde hak eden sizlersiniz. Şunu gördük ki Hakkari’de yüksek rakımlı yerde görev yapan jandarmanın gözündeki heyecan sizinkiyle aynı. Onlar sizin evlatlarınız.  Bizi biz yapan birliğimiz, farklı düşünce ve şehirlerden olsak da hepimiz biriz ” dedi.

PENDİK’TE YAŞAM KALİTESİNİ DAHA DA ARTTIRMAK İSTİYORUZ

Belediye Başkanı Ahmet Cin de dernekte yaptığı konuşmada Pendik’in alt ve üst yapıda belli bir noktaya geldiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Her zaman beraber olmaya devam edeceğiz. Sizlerin talepleri doğrultusunda yatırımlar devam edecek. Seçim sürecinde beraberiz. 12 gün kaldı. 5 yılda İstanbul’da belediyeler arasında en fazla yatırım yapan belediyeyiz.  Bütçemizin yüzde 45’ini yatırıma ayırdık. Sosyal belediyecilik anlamında da bütçenin yüzde 8’ini sosyal yardımlara ayırıyoruz. Alt ve üstyapı konusunda Pendik belli noktaya geldi. Artık yaşam kalitesini daha da artırmak istiyoruz. İnşallah, Murat Kurum’la birlikte çok ciddi çalışmalar yapacağımızın sözünü verebilirim.”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Belediye Başkanı Ahmet Cin, daha sonra Kavakpınar Cemevi’ne gitti. Burada Anadolu Yakası Cemevi Başkanları  Alevi dedeleri ile bir araya gelen Yerlikaya ve Cin, soruları cevapladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI