KAYNARCA MAHALLESİ’NE TAPU MÜJDESİ

PENDİK BELEDİYE BAŞKANI CİN: “TAPU SAHİPLERİMİZ ONAYLI İMAR PLANLARINA GÖRE YAPILARINI ARTIK DÖNÜŞTÜREBİLECEK”
 Tarih: 29-03-2024 14:51:14
KAYNARCA MAHALLESİ’NE TAPU MÜJDESİ

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Kaynarca Mahallesi’nde devam eden tapu sorununu çözüme kavuşturduklarının müjdesini vererek, tapu sahiplerinin onaylı imar planlarına göre yapılarını artık dönüştürebileceklerini bildirdi.

Kentsel dönüşüm, tapu ve imar sorunu çalışmaları için yoğun çaba sarf eden Ahmet Cin, bunları tek tek çözüme kavuşturuyor. Kaynarca Mahallesi'nde uzun süredir devam eden tapu bekleyişi Belediye Başkanı Ahmet Cin’in yoğun uğraşları sonucu çözüme kavuştu. Aydınlı Yolu Caddesi'nin altındaki 15 hektarlık alanda gerçekleştirilen "Kaynarca 6. Bölge İmar Uygulaması” sonunda tamamlandı ve 15 Mart tarihinde resmi olarak tescil edildi. Böylelikle mahallede kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak. Yaklaşık 3 bin vatandaşın imar sorununu çözüme kavuşturan bu uygulama ile birlikte, 268 adet imar parseli oluşturuldu. Tarla vasıflı hisseli parsellerin artık müstakil parsellere dönüşmesiyle mahallede kentsel dönüşüm çalışmaları da hız kazanmış olacak.

Pendik Belediye Başkanı Cin, Pendik genelinde imar ve kentsel dönüşüm çalışmalarını tüm hızıyla sürdüğünü ifade ederek, şunları kaydetti:

“Başta Ertuğrulgazi, Çınardere, Kavakpınar, Sanayi mahalleleri olmak üzere Pendik’in birçok bölgesinde imar çalışmalarımızda önemli aşamalar kaydettik. Kaynarca mahallemizde de devam eden tapu sorununu çözüme kavuşturduk. Tapu sahiplerimiz onaylı imar planlarına göre yapılarını artık dönüştürebilecek. Kaynarca Mahallesi modern bir çehreye kavuşarak cazibe merkezi haline gelecek.”

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI