LÖSEV İSTANBUL ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

LÖSEV, dünyanın en özel günlerinden biri olan “Anneler Günü” yaklaşırken,çocuklarının tedavileri süresince her türlü zorluğa göğüs geren fedakâr ve cesur LÖSEV annelerininAnneler Günü’nükutladı.
 Tarih: 13-05-2023 23:15:10
LÖSEV İSTANBUL ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Ankara merkezin yanı sıra şubelerinin bulunduğu illerde tedavileri devam eden ve tamamlanan çocukların anneleriyle bir araya gelen LÖSEV, İstanbul’da Anneler Gününü LazzoniHotel’dedüzenlenen bruchorganizasyonu ile kutladı.  Keyifli bir gün geçiren anneler brunchın ardından   Türkiye'deki çeşitli yapıtların maketlerinin sergilendiği MiniatürkParkı Gezisi ile moral depoladı.

Edirne, Tekirdağ, Kocaeli, ve Sakarya’da çocuğu kanser tedavisi gören ve hastanede kalarak çocuğuna bakan anneleri de ziyaret eden LÖSEV karşılıksız sevginin vücut bulduğu annelerimizin bu özel günlerinde yalnız olmadıklarını hissettirdi.

Lösemi hastalığını tanıtmak, hastalar ve ailelerine desteklerin yanı sıra lösemili çocukların ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesile ile toplumu bilinçlendirmeyi amaçlayan LÖSEV hastalığın ağır yükü altında ezilen anneleri el üstünde tutup, büyük mücadelelerinde güçlendirmekte ve yıkılmaz kılmaktadır.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI