Küçükçekmece’de Sanat Eğitimleri

Belediyenin Güzel Sanatlar Akademisi’nde 30 farklı Branşta Sanat Eğitimleri Başladı
 Tarih: 29-12-2023 16:24:01
Küçükçekmece’de Sanat Eğitimleri

Küçükçekmece Belediyesi Güzel Sanatlar Akademisi’nin 1-3 yıl aralığında devam edecek çocuk, genç ve yetişkinlere ücretsiz sanat eğitimleri başladı.

Sanata yeteneği olan Küçükçekmeceliler’in büyük ilgi gösterdiği akademide, eğitimler yeni dönemde 30 farklı branşta, 568 öğrenciyle gerçekleştiriliyor.

Küçükçekmece Güzel Sanatlar Akademisinde;  6 sanat atölyesi, 1 video art stüdyosu, 1 animasyon  stüdyosu, 1 dijital tasarım stüdyosu, 1 konsept tasarım atölyesi, 1 galeri, 1 yaratıcı çocuk atölyesi, 1 kütüphane, 1 çini seramik fırın atölyesi, teras ve dinlenme alanları yer alıyor.

30 farklı branşta her yaşa hitap eden eğitimler devam ediyor

Eğitim çağındaki çocuk ve gençlere yeni beceriler kazandıran ve yaratıcılıklarını keşfedecekleri bir ortam sunan Güzel Sanatlar Akademisi’nde, çocuklara Resim, Güzel Sanatlara Hazırlık ve Ebru branşlarında yaratıcı sanat eğitimleri veriliyor.

Akademide, yeteneği olan özel gereksinimli çocuklara yönelik özel çocuk sanat eğitimleri  de düzenleniyor.

Yetişkinler için iseTemel Sanat Eğitimi, Resim (Temel), Çağdaş Sanat Pratikleri, Sanat Tarihi, Sanatta Tasarım ve Kurgu, İnce Kağıt Oymacılığı (Katı'), Kağıt Konservasyonu, Resim Teknikleri, Fotoğraf, Minyatür, Seramik, Tezhip, Ebru, Klasik Cilt, Çini branşlarında eğitimler veriliyor.

Akademide kurulan dijital altyapı ile Dijital İllüstrasyon, Video Art, Video Kurgu, Dijital İçerik Üretimi, Video Çekim Teknikleri, Animasyon, Karakter Tasarımı, Çizgi Roman branşlarında çocuk ve yetişkinlere yönelik eğitimler düzenleniyor.

Sanat alanında yeteneği olan Küçükçekmeceliler’e sanat üretim sürecini hissetme ve sanatı keşfetme olanağı sunan Güzel Sanatlar Akademisi, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile yapılan "Sanatta İş Birliği Protokolü" kapsamında eğitim süresini başarıyla tamamlayan öğrencilere, başarı sertifikası veya katılım belgesi takdim ediyor.

Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Güzel Sanatlar Akademisi ve alanında uzman akademisyenler ve sanatçılar ile gerçekleştirilen sanat eğitimleri ile ilgili 444 4 360/8850 numaralı telefondan detaylı bilgi edinilebilir.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER K.ÇEKMECE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI