KÜÇÜKÇEKMECE’'DE 3. GENÇLİK FESTİVALİ SONA ERDİ

FESTİVAL İSTANBUL’UN DÖRT BİR YANINDAN BİNLERCE GENCİ AĞIRLADI
 Tarih: 22-01-2024 15:14:24
KÜÇÜKÇEKMECE’'DE 3. GENÇLİK FESTİVALİ SONA ERDİ

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen 3.Gençlik Festivali, İstanbul’un dört bir yanından binlerce genci ağırladı.

Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen festival boyunca birbirinden ünlü sanatçıların sahne performansları ve kesintisiz müzikle gençler müziğe doydu.

Toplam 3 gün süren festivalde Zeynep Bastık, Emre Aydın, Buray, Eypio, Gökhan Keser, İlyas Yalçıntaş,  Ozbi, Hey Douglas, Tepki, Güney Marlen, Melis Fis, Ne Münasebet sahne aldı.

Salonu dolduran binlerce genç konserler başlamadan hemen önce DJ Ersin’in sahne şovuyla doyasıya eğlendi.

Gençleri Küçükcekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de yalnız bırakmadı.

Başkan Kemal Çebi,  gençliği çok önemsediğini vurgulayarak, onlara verdiği sözü tuttuklarını ve Gençlik Festivali’nin 3.’sünü gerçekleştirdiklerini belirtti.

Gençlerin isteklerini, dileklerini, beklentilerini yerine getirmeye çalıştığına işaret eden Çebi, ‘’Kütüphaneleri, kültür merkezlerini, spor salonlarını, yeni yaptığımız spor sahalarını, Müzik Akademisi’ndeki kayıt stüdyosunu kısacası sizler için sunduğumuz tüm imkanları kullanmanızı rica ediyorum. Hayallerinizden vazgeçmemenizi, hayal kurmanızı istiyorum. Bize bu imkanları sağlayan Cumhuriyet’ten ve onu bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal’in hedefinden de sakın vazgeçmeyin”  şeklinde konuştu.

Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen festivalde sahne alan sanatçıların  performansları büyük ilgi topladı.

Gençler sevdikleri sanatçıların şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek, gönüllerince eğlendi. Konser sonunda sanatçılara teşekkür plaketi takdim edildi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER K.ÇEKMECE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI