Küçükçekmece’de 3. Gençlik Festivali’ne Geri Sayım Başladı

Sömestr Tatilinde Binlerce Genci, Ünlü Sanatçı ve DJ’lerle Buluşturacak Olan Festival 19 Ocak'ta Başlayacak
 Tarih: 16-01-2024 13:45:10
Küçükçekmece’de 3. Gençlik Festivali’ne Geri Sayım Başladı

Küçükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Gençlik Festivali, binlerce genci birbirinden ünlü sanatçı ve DJ’lerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Zeynep Bastık, Buray, Emre Aydın, İlyas Yalçıntaş, Gökhan Keser, Eypio, Ozbi ve birbirinden eşsiz isimlerin sahne performanslarıyla gençlere müzik ve eğlence dolu bir program sunacak festivale, 19-20-21 Ocak günlerinde Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Sömestrde eşsiz bir festival deneyimi yaşamak için İstanbullu gençleri Küçükçekmece’ye davet eden Belediye Başkanı Kemal Çebi, Gençlik Festivali’ni gençlerin heyecanı ve coşkusuyla geleneksel hale getirdiklerini söyledi.

Başkan Çebi, ‘’ Sömestr zorlu bir eğitim -öğretim döneminin ardından tüm öğrenciler için moral ve motivasyon zamanıdır. Küçükçekmece’de ara tatilin keyfe dönüşmesi için gençlerin tercihleri doğrultusunda eğlenebilecekleri, keyif alabilecekleri bir festival hazırladık. Tüm katılımcılara sevdikleriyle eğlencenin ve müziğin tadını çıkarmalarını diliyorum” diye konuştu.

Geçen yıl İstanbul’un dört bir yanından 50 bine yakın genci ağırlayan festival, bu yılda adeta yıldızlar geçidine sahne olarak, gençlere sömestr eğlencesini ücretsiz sunacak.

Küçükçekmece Belediyesi, konser alanına ilçenin dört bir yanından ring seferleri düzenleyecek. Gençlik Festivali ile ilgili ayrıntılı bilgi Küçükçekmece Belediyesi sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Festival kapsamında gerçekleştirilecek konser programı şöyle:  ‘’19 Ocak Cuma Güney Marlen, Ersin Show, Tepki,  Hey Douglass, Zeynep Bastık 20 Ocak Cumartesi Ne Münasebet, Ersin Show, Melis Fis, Ozbi, Buray ve 21 0cak Pazar İlyas Yalçıntaş, Ersin Show, Gökhan Keser, Eypio ve Emre Aydın.’’

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER K.ÇEKMECE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI