KAGİKOOP YENİ YÖNETİM KURULUNU BELİRLEDİ

S.S Pendik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (KAGİKOOP) ‘ninyeni yönetim kurulu belirlendi.
 Tarih: 16-03-2024 12:36:29
KAGİKOOP YENİ YÖNETİM KURULUNU BELİRLEDİ

“Kadın İş Gücüne Farkındalık Oluşturmak ve Üretimi Desteklemek” amacıyla çalışan KAGİKOOP genel kurul toplantısı 2 Mart’ta Pendik Velibaba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlendi. KAGİKOOP’un 3 yıllık çalışma dönemi yönetim ve denetleme kurulu üyelerinin belirlendiği toplantıda konuşma yapan KAGİKOOP Kurucu Başkanı Nergis KILIÇ, içinde bulunduğumuz dönemi bir üretim çağı olarak değerlendirerek, KAGİKOOP’un bu dönemde ortaya çıkan yeni üretim modelleri üzerinde çalışmalarına devam edeceğini belirtti. Nergis KILIÇ, kadın kooperatiflerinin toplumsal ve ekonomik dönüşümdeki etkin rolüyle her zamankinden daha belirgin hale geldiğini, yeni dönemde kadınların gücünü birleştirerek, daha adil ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

Kadının üretime katılabilmesi, üretiminin kazanca dönüşebilmesi için gerekli altyapının oluşturulmasına katkıda bulunmak, piyasa araştırma ve geliştirme etkinlikleri gerçekleştirmek ve özellikle yeni trendlerin ekonomik yaşam üzerine etkilerini inceleyip nitelikli ve saygın paydaşlarla birlikte projeler üretmek ve uygulamalarını sağlamak amacıyla çalışmalar yürütüleceğini ifade etti.

KAGİKOOP’un3 yıllık çalışma dönemi yönetim ve denetim kurulu üyelerinin belirlendiği toplantıda; kooperatifin dönem faaliyetleri, projeleri, rapor çalışmaları, AB Fonlarıyla yürütülen projeler ve platformlar değerlendirildi.

“Üretimi Artırmaya Yönelik Yeni İş Modelleri Üzerinde Çalışacağız”

Kurulda yaptığı konuşmada içinde bulunduğumuz dönemi üretim çağı olarak değerlendiren KAGİKOOP Başkanı Nergis Kılıç; “Son yıllarda ağır krizler yaşıyoruz. Örneğin, salgın hastalık,bütün dünyayı ağır biçimde etkiledi. Ekonomik zorluklardan geçiyoruz fakat enyaralayıcıkırılımı depremle yaşadık. “Zorluklar hem aile ekonomisinde hem de ülke ekonomisinde kadının rolünü keskinleştiriyor.”

“KAGİKOOP’un yeni üretim modelleri üzerinde kurumsal olarak çalışabilecek bir kurum olabilmesini sağlamak en büyük amacımız.”

KAGİKOOP’un yeni dönemde de güven tazeleyerek büyük bir inanç ve heyecanla başkanlık koltuğuna oturan Nergis Kılıç, yeni yol arkadaşlarına teşekkür etti.

KAGİKOOP 2024-2026 Çalışma Dönemi

Yönetim Kurulu

Nergis KILIÇ / Yönetim Kurulu Başkanı – Grup Vitamin Tarım Ürün. Tic. A.Ş. – Sektör: Taze Meyve Sebze

Vildan Taşkıran /  Yönetim Kurulu Başkan Vekili – Milkella&Ravham Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti.  Sektör : Süt Reçeli

Aynur Gönce / Yönetim Kurulu 2. Başkan Vekili –Bakarsan Bağ Bahçe – Sektör: Doğal Gıda Ürünleri

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI