Neymar: İstanbul için ölmem gerekse bile...

PSGnin Brezilyalı yıldız Neymar, takımının Manchester City deplasmanından İstanbul biletiyle döneceğine inanıyor.
 Tarih: 03-05-2021 14:00:00
Neymar: İstanbul için ölmem gerekse bile...

Şampiyonlar Ligi hayaline geçtiğimiz sezon çok yaklaşan ancak finalde Bayern Münih'e kaybeden PSG, bu rüyasını bu sezon gerçeğe dönüştürmek isterken, Brezilyalı yıldız Neymar takımının hedeflerini gerçekleştirmesi için Manchester City ile oynanacak rövanş karşılaşmasında elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

PSG'nin 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak finalde yer alması için Manchester deplasmanında en az iki gollü bir galibiyet elde etmesi gerekiyor.

Neymar ne söyledi?

Parc des Princes'ta oynanan ilk maçı 2-1 kaybetmelerine rağmen Manchester'a tur için gideceklerinin altını çizen Neymar, son ana kadar mücadeleyi bırakmayacaklarını belirtti:

"Manchester City'ye karşı oynadığımız ilk maç oldukça zordu. İstatistikler ne söylerse söylesin, kazanma şansımız düşük olsa da inancımızı korumalıyız.

"Bence her Parisli bize inanmalı. Takımım için her şeyi yapacağım. Sahada ölmem gerekse bile PSG'nin finale çıkması için son düdük çalana kadar her şeyimi vereceğim." (Goal)

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI