Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? GS Malatya maçı muhtemel 11'leri!

Galatasaray Süper Ligin 42. haftasında sahasında Yeni Malatyasporu konuk ediyor. Şampiyonluk şansını ligin son haftasına taşımayı başaran Sarı Kırmızılılar evinde oynayacağı maçı kazanarak lig kupasına ulaşmak istiyor. İrfan Buz yönetimindeki Anadolu Ekibi ise deplasmanda oynayacağı maçı kazanın planlarını yapıyor. Peki, Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, GS Malatya maçı muhtemel 11leri!
 Tarih: 13-05-2021 18:10:00
Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? GS Malatya maçı muhtemel 11'leri!

Spor Toto Süper Lig'in 42. haftasında Galatasaray evinde Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. Şampiyonluk yarışında lider Beşiktaş'la aynı puana sahip olan Aslan sahasında oynayacağı maçı kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Sarı Siyahlı Anadolu Temsilcisi ise deplasmanda oynayacağı maçı kazanıp lige iyi bir şekilde veda etmenin hesaplarını yapıyor. Peki bu hafta oynanacak olan Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Merak eden taraftarlar için işte, GS Malatya maçı muhtemel 11'leri...

Galatasaray Yeni Malatyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray Süper Lig'in son haftasında Türk Telekom Stadyumunda Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. 15 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30'da başlayacak olan karşılaşma BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Galatasaray Yeni Malatyaspor Maçı Hakemi

Galatasaray ile Malatyaspor arasında oynanacak olan maç Sarı Kırmızılılar için şampiyonluk maçı anlamına da geliyor. Bu hafta karşı karşıya gelecek olan iki takım arasında oynanacak müsabakanın hakeminin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yarın atanması bekleniyor. 

Galatasaray Yeni Malatyaspor Maçı Muhtemel 11'leri!

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Gedson, Arda, Emre Akbaba, Babel, Halil

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Hadebe, Semih, Karim, Chebake, Ahmed, Fofana, Zeki, Mustafa, Adem, Kubilay

Galatasaray Yeni Malatyaspor Maçı Öncesi Her İki Takımın Eksikleri

Galatasaray'da evinde oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı öncesinde sakatlıkları bulunan Emre Taşdemir, Omar Elabdellaoui ve Radamel Falcao'nun forma giymesi beklenmiyor. Öte yandan her iki takımda da kart cezalısı isim bulunmazken Yeni Malatyaspor'da sakat oyuncu da bulunmuyor.

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI