PESİAD DEPREMZEDELERİ YALNIZ BIRAKMADI

Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği yaşanan deprem felaketinde evsiz kalan depremzedeler için geçici barınma merkezi kurdu.
 Tarih: 13-02-2023 16:25:34
PESİAD DEPREMZEDELERİ YALNIZ BIRAKMADI

PESİAD Başkanı Kadir Bayram konuyla ilgili olarak “Ülkemizi derinden yaralayan deprem felaketi sonrasında PESİAD çatısı altında ilk günden itibaren duyarlılık göstererek, yardımlarını esirgemeyen değerli PESİAD üyelerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

PESİAD Yönetimi Geçici Barınma Merkezi ile ilgili  bir açıklama yaptı. İşte o açıklama;

1. “PESİAD Depremzede Geçici Barınma Merkezi” için tahsis edilen binanın iç tadilat çalışmalarına hızlı bir şekilde başlandı.

2. Gün içerisinde tamamlanacak olan iç onarım çalışmaları sonrasında, günlük yaşam alanı için temin edilen eşya, araç ve gereçlerin katlara yerleştirilmesi planlanmaktadır.

3. Şuana kadar deprem bölgesinden gelen 27 misafirimizin konaklamaları Pendik İlçemizin çeşitli yerlerinde devam etmekte olup, PESİAD Barınma Merkezi’nin tamamlanmasından sonra Barınma Merkezi’ne yerleştirileceklerdir.

4. Yaklaşık 35 kişi kapasiteli Barınma Merkezi’nde depremzedelerimizin her türlü ihtiyacı PESİAD tarafından karşılanacaktır.

Ülkemizi derinden yaralayan deprem felaketi sonrasında PESİAD çatısı altında ilk günden itibaren duyarlılık göstererek, yardımlarını esirgemeyen değerli PESİAD üyelerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI