GENÇLİK VE SPOR BAKANI BAK PENDİK’TE

OSMAN AŞKIN BAK, OKULLARA SPOR MALZEMESİ DAĞITIM TÖRENNE KATILDI
 Tarih: 16-03-2024 12:51:40
GENÇLİK VE SPOR BAKANI BAK PENDİK’TE

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, spora desteğinden ötürü Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'e teşekkür ederek "Ahmet Bey, spora çok önem veriyor. Pendik'e güzel eserler kazandırıyor. Pendik bir spor ilçesi" dedi.

Bakan Bak, Pendik Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlediği Okullara Spor Malzemesi Dağıtım Töreni’ne katıldı.

Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından isimleri belirlenen ilçedeki okulları temsilen 9 okul temsilcisine spor malzemeleleri sembolik olarak teslim edildi.

Aynı zamanda 2023 yılında düzenlenen okul sporları organizasyonlarında çeşitli spor branşlarında, il ve Türkiye şampiyonalarında derece elde eden 147 sporcuyu temsil eden 36 sporcuya ödülleri, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanı Ahmet Cin tarafından takdim edildi.

İSTANBUL'DA 3 BİN SPOR KULÜBÜ KURDUK

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, sporcuları ve öğretmenlerini tebrik etti. Başkan Ahmet Cin'e ise spor olan yatırımlarından ötürü teşekkür etti.

Bakan Osman Aşkın Bak, "Sizleri tebrik ediyoruz. Ahmet Bey, spora çok önem veriyor. Pendik'e güzel eserler kazandırıyor. 23 tane amatör spor kulübü var, bunlara antrenman sahaları kazandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Pendik bir spor ilçesi" dedi.

Bakanlık olarak spor desteklerini anlatan Bakanı Osman Aşkın Bak: "Biz de bakanlık olarak valiliklerle birlikte İstanbul'da 3 bin spor kulübü kurduk. Amacımız okullarda yapılan spor müsabaka sayısını artırmak. Daha çok maç yapmanız, spor yapmanız bizim için çok önemli. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Okullarda yetenek taraması yapıyoruz. Çocuğu uygun spor branşına yönlendiriyoruz. Bu sayede onlarca yetenek çıktı ve kulüplere yönlendirdik" şeklinde konuştu. Başkan Ahmet Cin: "Amacımız gençlerin sağlıklı ve birikimli gelişmesi."

PENDİK'TE SPOR KOMPLEKSİ SAYIMIZ 15'E ULAŞTI

Belediye Başkanı Ahmet Cin de gençlere ve spora desteklerini anlatarak, şunları kaydetti:

 "Daha önce amatör spor kulüplerimize de desteklerimiz oldu. Alt ve üst yapı çalışmaları bizim için çok önemli. Pendik'te spor kompleksi sayımız 15'e ulaştı. Sadece bizim dönemimizde 5 tane yaptık. Gençlerimizin kütüphane talepleri oluyordu, bunun üzerine yine sadece bizim dönemimizde 11 yeni kütüphane yaptık. Toplam sayı 22 oldu. Amacımız gençlerimizin sağlıklı ve birikimli bir şekilde gelişmesini sağlamak"

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI