Fenerbahçe'den Bruma bombası! Menajeri ile görüşmeler başladı

Fenerbahçe, bonservisi PSVde olan ama kiralık olarak Olympiakosta forma giyen Brumayı kadrosuna katmak için temaslara başladı.
 Tarih: 05-05-2021 13:00:00
Fenerbahçe'den Bruma bombası! Menajeri ile görüşmeler başladı

Süper Lig'de zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da yeni sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor. Fenerbahçe'nin Olympiakos'ta kiralık olarak forma giyen eski Galatasaraylı Bruma için temaslara başladığı belirtildi. 

Olympiakos yeniden kiralamak istiyor

Yunanistan'dan iapopsi.gr'nin haberine göre Olympiakos, sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Bruma'nın satın alma opsiyonunu düşürmek istiyor.

Oyuncunun bonservisinin alınıp alınmamasına yönelik henüz bir karar verilmemiş olsa da Olympiakos'un kesinlikle 7 milyon Euro'luk opsiyonu ödemek istemediği aktarılıyor. 

Olympiakos'un bu sezon sonu için hamle planının oyuncuyu 1 sene daha kiralamak olduğu belirtiliyor.

Frankfurt ve Fenerbahçe devrede

Olympiakos'un transfere yönelik temasları sürse de bu yaz oyuncuyu bonservisle kadroya katmalarının zor olması farklı takımlarla temasları da başlatmış durumda.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt ve Türkiye'den Fenerbahçe'nin bu anlamda öncelikli ekipler olduğu aktarılıyor.

Fenerbahçe'nin Bruma'yı kadrosuna katmak istediği ve oyuncunun menajerinin de bu anlamda Sarı-Lacivertliler ile görüşmelerin başladığı aktarılıyor. 

KAYNAK : Fanatik
Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI