Beşiktaş Karagümrük maçı canlı izle! BeIN Sports BJK Karagümrük maçı canlı skor takip!

Beşiktaş Karagümrük maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Süper Ligin 41. haftasında Siyah Beyazlılar sahasında Fatih Temsilcisini konuk ediyor. Ligde Şampiyonluğun en iddialı adaylarından biri olan Kara Kartal sahasında oynayacağı maçı kazanmak istiyor. Kırmızı Siyahlılar ise deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak ligi üst sıralarda bitirmenin hesaplarını yapıyor. İşte BJK Karagümrük maçı canlı skor takip!
 Tarih: 11-05-2021 21:00:00
Beşiktaş Karagümrük maçı canlı izle! BeIN Sports BJK Karagümrük maçı canlı skor takip!

BeIN Sports ekranlarından Beşiktaş Karagümrük maçı canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 41. haftasında Kara Kartal evinde Kırmızı Siyahlıları ağırlıyor. Süper Lig'de Lider durumda bulunan ve şampiyonluğun en iddialı adaylarından biri olan Siyah Beyazlılar sahasında oynayacağı maçı kazanarak iddiasını sürdürmek için sahaya çıkıyor. İlk 10 içerisinde bulunan ve konumunu korumak isteyen Fatih Ekibi ise deplasmanda oynayacağı maçta rakibine üstünlük kurmanın hesaplarını yapıyor. Merak eden futbol severler için işte BJK Karagümrük maçı canlı takip skoru...

BEŞİKTAŞ KARAGÜMRÜK MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Beşiktaş Karagümrük Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Beşiktaş Süper Lig'in 41. haftasında Vodafone Park Stadında Karagümrük'ü konuk ediyor. 11 Mayıs Salı günü saat 20.30'da başlayacak olan karşılaşma BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş Karagümrük Maçı İlk 11'leri!

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Nsakala, Josef, Necip, Ljajic, Ghezzal, Nkoudou, Larin

Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Roco, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Bertolacci, Jimmy Durmaz, Ndao, Borini, Sobiech

Beşiktaş'ta 6 Oyuncu Kadroda Olmayacak

Sahasında Karagümrük'ü konuk edecek olan Beşiktaş'ta 6 isimin forma giymesi beklenmiyor. Kara Kartalda Hasic, Mensah, Cenk Tosun, N'Koudou, Oğuzhan Özyakup ve Aboubakar sakatlıkları sebebiyle bu maçta kadroda yer alamayacak. Öte yandan Siyah Beyazlılarda kart cezalısı isim bulunmuyor.

Karagümrük'te 3 İsim Beşiktaş Karşısında Yok

Deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak olan Karagümrük'te 3 isimin bu maçta kadroda olması beklenmiyor. Fatih Ekibinde sakatlıkları bulunan Alpaslan Erdem, Aykut Özer ve Jimmy Durmaz bu maçta forma giyemeyecek.

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI