Adliye Futbol Turnuvası sponsoruna plaket

Kartal’daki Anadolu Adliyesi’nin 10. Geleneksel Futbol Turnuvası, İBB Maltepe Sahil Spor Tesisleri'nde gerçekleşti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Kalem Müdürü Metin Kaya, turnuvada mücadele eden takımlarına sponsor olan Medicall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Dinçer’e plaket ve forma hediye etti.
 Tarih: 07-07-2022 13:29:38
Adliye Futbol Turnuvası sponsoruna plaket

Turnuvanın final maçının öncesinde gerçekleşen ‘Şöhretler Maçı’nda ünlü futbolcular Hami Mandıralı, Sefer Gezer, Tarık Taşgün, Mehmet Ekşi, Can Arat ve Ömer Gülen ter döktü. Şöhretler maçında İstanbul İSTİNAF Cumhuriyet Başsavcısı Metin Sarıhan ve Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Aydın ile bazı Anadolu Cumhuriyet Başsavcı vekilleri yer aldı. Karma oynanan maçta Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi reisleri Ahmet Kaya ile Cengiz Doğan, Cumhuriyet Savcıları Eyüp Kara, Okan Yıldız, Selman Bacaksız, Mustafa Mücahit Mehel ile Asliye Ceza Hakimi Erdinç Demet de yer aldı. Eski FİFA kokartlı hakem Ahmet Çakar’ın yönettiği şöhretler maçı renkli görüntülere sahne oldu.

Şöhretler maçının ardından gerçekleşen final maçını ise, FİFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetti. Anadolu Bilgi İşlem takımı finalde rakibi Kadıköy’ü penaltılarda 4-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

 

Turnuvanın final maçından önce Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Kalem Müdürü Metin Kaya, turnuvada mücadele eden takımlarına sponsor olan Medicall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Dinçer’e plaket ve forma hediye etti. Böyle bir organizasyonu gerçekleştiren herkese teşekkür eden Metin Dinçer, bundan sonra ki turnuvalarda da sponsor olarak her türlü desteği sağlamak istediklerini söyledi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI