Adalet Bakanı Gül'den yangınlarla ilgili açıklama: Büyük titizlikle inceleniyor

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türkiye'nin bir çok yerinde peş peşe çıkan yangınlarla ilgili yaptığı açıklamada yangınların başsavcılıklar tarafından her yönüyle incelendiğini söyledi.
 Tarih: 29-07-2021 19:00:00
Adalet Bakanı Gül'den yangınlarla ilgili açıklama: Büyük titizlikle inceleniyor

Adalet Bakanı Gül sosyal medya hesabından Türkiye'nin birçok yerinde çıkan yangınlarla ilgili  açıklamada bulundu.

Bakan Gül yaptığı açıklamada  "Cennet vatanımızda çıkan yangınların kaynağı ve sebebi başsavcılıklar tarafından her yönüyle araştırılmaktadır. Bütün ihtimaller titizlikle inceleniyor, ilgili tüm kurumlarca gerekli adımlar hassasiyetle atılıyor."

MUĞLA'DAKİ YANGINLAR İÇİN BAŞSAVCILAR SORUŞTURMA BAŞLATTI

Muğla’da bugün 5 ayrı ilçede art arda çıkan yangınlarla ilgili Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından soruşturma başlatıldığı belirtildi.
Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada ,“29 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 14.58 sıralarında, Muğla ili, Milas ilçesi, Güvercinlik-Kuyucak mevkiindeki ormanlık alanda çıkan orman yangını ile ilgili olarak mülhakatımız Milas Cumhuriyet Başsavcılığımızca resen ivedi olarak soruşturma başlatılmıştır. Başsavcılığımızın talimatı ile orman yangınının başladığı ve güzergâhındaki yerlerle ilgili detaylı bir şekilde inceleme ve delillerin araştırılmasına yönelik soruşturma işlemleri çok yönlü ve titizlikle devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

MERSİN'DEKİ YANGINLAR İÇİN SORUŞTURMA AÇILDI

Mersin'in Aydıncık ve Silifke ilçelerinde çıkan orman yangınlarıyla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Silifke Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, "Silifke ve Aydıncık ilçelerimizde çıkan orman yangınlarıyla ilgili Silifke Cumhuriyet Başsavcılığımız ile mülhakatımız Aydıncık Cumhuriyet Başsavcılığınca derhal soruşturma işlemlerine başlanılmış olup, konu tüm yönleriyle araştırılmaktadır" denildi.

KAYNAK : İHA
Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI