YEREL SEÇİMLERE DOĞRU: AK PARTİ ÜMRANİYE

BAKAN YUMAKLI: ‘’MEMLEKETİN DÖRT BİR YANINDA EK 16 ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR. ÜMRANİYE İÇİN SÖYLEMEK GEREKİRSE BU ÇALIŞMALARI 2 AY İÇERİSİNDE TAMAMLAMIŞ OLACAĞIZ’’
 Tarih: 05-02-2024 14:16:34
YEREL SEÇİMLERE DOĞRU: AK PARTİ ÜMRANİYE

 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ümraniye Kastamonulular Dayanışma Derneği’nin (KASDER) düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

 Nikah Saray’ında yapılan kahvaltı programına Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile katılan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı , Kastamonu’lu hemşehriler ile sohbet etti.

Bakan Yumaklı, buradaki sohbet sırasında 31 Mart yerel seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım,  daha sonra Ümraniye Millet Bahçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

2B imar planlarıyla ilgili gelinen son aşamayı aktaran Bakan Yumaklı “Ümraniye’de yaklaşık 9 milyon metrekarelik bir alan 2B çalışmalarıyla tamamlandı” dedi.

Bakan İbrahim Yumaklı şunları anlattı:

“Şimdi şu anda yapılan çalışmalar Ek 16 diye bir uygulama. İkisi birbirinden farklı olduğunun bilinmesi için ayrımını söylemek istiyorum. Kadastro çalışmaları çok uzun bir zaman aldığı için yaşam alanlarının oluştuğu yerlerde orman mı değil mi ayrı mı çok iyi yapılmamış. Şimdi yapılması gereken ve hali hazırda devam eden çalışma da bu. Memleketin dört  bir yanında Ek 16 çalışmaları  devam ediyor. Ümraniye için söylemek gerekirse bu çalışmaları 2 ay içerisinde tamamlamış olacağız. Sonrasında ise bu çalışmaların neticesinde ise orman vasfından çıkmış olan yerleri Milli Emlak’a devredeceğiz. Dolayısıyla oraların ormanla bir işi kalmayacak. Ondan sonrada sizin süreçleriniz başlayacak. Daha sonra ki süreç ve çalışmaları özellikle de kentsel dönüşümle ilgili kısmını İBB Başkan Adayımız Murat Kurum sizlerle paylaşacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.” 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI