''YARISI BİZDEN'' KAMPANYASI BİLGİLENDİRME TIRI PENDİK'TE

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARAFINDAN AÇIKLANAN KAMPANYANIN TANITIM ARACI PENDİK'E GELDİ
 Tarih: 23-01-2024 12:24:14
''YARISI BİZDEN'' KAMPANYASI BİLGİLENDİRME TIRI PENDİK'TE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı  ‘‘Yarısı Bizden’’ kampanyası hakkında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla İstanbul’u ilçe ilçe dolaşan tanıtım tırı, Pendik’e geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın sürdürdüğü ‘Yüzyılın Dönüşümü İstanbul’ ve “Yarısı Bizden” kampanyalarını İstanbullular’a anlatmak için 15 Ocak’ta yola çıkan bilgilendirme aracı, durak noktası Pendik’e vardı.

Pendik Çarşı Camii önüne kurulan tanıtım tırında ‘’ Yarısı Bizden’’ kampanyasına başvuran vatandaşlara ayrıntılı bilgi veriliyor.

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde bilgilendirme çalışmalarına devam edecek tanıtım tırına Pendikli vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Tanıtım tırı, bir hafta boyunca Pendik’te saat 09.00-18.00 arasında hizmet verecek.

“Yarısı Bizden” aracına, başvurusunu tamamlayan veya kampanya ile alakalı bilgi almak isteyen vatandaşlar gelebiliyor.

Kentsel dönüşüm yaptırmak isteyen vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ‘Yarısı Bizden’ kampanyası ile ilgili detayları da tanıtım tırına giderek öğrenebiliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca görevlendirilmiş alanında uzman yetkililer, vatandaşların riskli yapıların nasıl yenileneceği, finansal destek, koşullar ve benzeri süreçle alakalı soruları yanıtlarken aynı zamanda talep ve itirazlarını da not alıyor.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI