YAKUP YETER: ‘PENDİK İÇİN YENİ BİR DÖNEM’ SLOGANIYLA YOLA ÇIKTIK

Pendik siyasetinin sevilen isimlerinden Yakup Yeter, CHP Pendik Belediye Başkan Aday Adaylık başvuru belgelerini CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri’ye teslim ederek ‘PENDİK İÇİN YENİ BİR DÖNEM’ sloganıyla çalışmalarına başladı.
 Tarih: 09-12-2023 14:19:38
YAKUP YETER: ‘PENDİK İÇİN YENİ BİR DÖNEM’ SLOGANIYLA YOLA ÇIKTIK

CHP Pendik Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Yeter, gazetecilerle bir araya geldi. Yeter, Pendiklilerin yönetimden bıktığını ve 30 yıldır süre gelen yönetimin değişmesi gerektiğin için A.Adayı olduğunu ve ‘Pendik İçin Yeni Bir Dönem’ sloganıyla yola çıktıklarını belirtti.

BAŞARI İÇİN KENETLENDİK

Toplantıda konuşan Yeter, Pendik Belediyesi’nin 30 yıldır yapılması gereken hizmetlerin yeni bir projeymiş gibi lanse edildiği ve elle tutulur büyük bir proje olmadığını belirtti. Halkın artık bu vaadlere tok olduğunu ve yenilik beklediğini, Pendik’te partisinden başarı başkan aday adayları olduğunu ve adayın kim olursa olsun hep birlikte başarı için kenetleneceklerini kendisinin de bu konuda başarılı olacağına inandığını söyledi.

1 OY FAZLA OALAN ADAY OLACAK

Toplantının sonrasında Yakup Yeter, Ekrem İmamoğlu ile ilgili sorulan soru üzerine; "Ekrem İmamoğlu'nun özel bir adayı yoktur, kim 1 oy fazla alacaksa adayı odur. Bunların araştırmasını yapıyordur mutlaka desteği fazla oy alacak aday olacaktır." Dedi.

YETER: "PENDİK'TE RANT VAR"

Yeter: "Ahmet Bey, parsel parsel satıyor, hiç acımıyor. 450 milyon TL bütçenin %60'ı kadar bir bütçe buradan. Ak Parti seçmenini kapı kapı gezeceğim anlatacağım kalplerine gireceğim, insanlar artık bu yönetimden bıktı. Yapılmayan ve yapılmayacak projeleri kitapçıklara koyup halkı kandırıp oy alma dönemi bitecek. Ben 5 yılda bitiremeyeceğim projeyi kitapçıklara koymayacağım halkı kandırmayacağım" dedi.

PENDİK ÇARŞI CAZİBE ALANI OLACAK

Yeter: "Pendik'te merkezde ne var, sahilde ne var. Pendik'te neler yapacağız proje proje anlatacağım ama merkezi sahili çarşıyı canlandıracağız. Tuzla'da Kartal'da Maltepe'de Kadıköy'de sahil merkez canlı Pendik ise akşamları ölü şehir, ailenin gidip oturacağı yiyeceği içeceği bir yer yok. Biz Pendik'te ki üst mahallelerin merkeze gelip güzel zaman geçireceği bir yere çevireceğiz, Kadıköy'e gitmeden o canlılığı Pendik Çarşı'da yaşayacaklar" dedi.

PENDİK'İN SORUNLARINA HAKİMİM

İlçedeki temel sorunlarIN başında; kentsel dönüşüme, trafik ve çevre sorunlarına hakim olduğunu kaydeden Yeter, bu kaonulara hakim olduğunu aday olması halinde projeleri ve çözüm önerileri ile yeniden basının karşısına çıkacağını belirterek “Pendik'i hep birlikte yöneteceğiz" dedi.

YOKLUĞUN YOKSULLUĞUN EKMEĞİN NE OLDUĞUNU BİLİRİM

CHP'den Pendik Belediye Başkan Aday Adayı olan Yakup Yeter 1964'te Erzurum'da doğduğunu ilk ve orta öğretimden sonra Pendik'e geldiğini geri kalan eğitimini ve yaşamını 45 yıldır Pendik'te olduğunu söyledi. Pendik'te tüm mahalleleri gezdiğini sorunlara hakim olduğunu söyledi. 1987'den beri SHP ve CHP de siyaset yapan Yeter, 2009 yılında CHP’de Esnaf Komisyonu Başkanlığı görevine başlamış. 2014 Yerel Seçimlerinde Pendik Belediye Meclis Üyesi olmuştur. 2015 yılında CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevine başlamıştır. 2019 yerel seçimlerinde yeniden belediye meclis üyesi seçilmiştir.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI